Hoitajien sijaisuudet – hae nyt!

24.8.2021 09:20

Hoitajien sijaisuudet – hae nyt!

Kunta-alalta löydät monipuolisesti sijaisuuksia hoitoalan ammattilaisille. Olitpa sitten opiskelija tai jo kokenut ammattilainen, voit tehdä sijaisuuksia kunta-alalla. Hoitoalan sijaisuuksia tarjotaan muun muassa lähihoitajille, sairaanhoitajille, terveydenhoitajille ja muille terveydenhuoltoalan sekä sosiaalialan ammattilaisille. Lue alta, miten sijaishaku toimii. Hoitoalan avoimiin sijaisuuksiin pääset tästä.

Näin jätät sijaishakemuksen

Sijaisuuksiin ilmoittautuminen perustuu normaaliin työnhakuun. Etsi työpaikkailmoitus itseäsi kiinnostavasta sijaisuudesta ja jätä työhakemus ilmoituksessa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella. Kun jätät sijaishakemuksen, näkyy se kyseiselle työnantajalle. Tämän lisäksi hakulomakkeessa on välilehti Kiinnostus. Mikäli vastaat tämän välilehden kysymyksiin, hakemuksesi näkyy kaikille työnantajille, joihin vastauksesi sopivat. Monessa kunnassa on useita Kuntarekryä käyttäviä työnantajia, joten hakemuksesi voi siksi näkyä usealle työnantajalle.

Jotkut työnantajat pitävät avoinna jatkuvaa keikkahakua. Työnantajien tavat hoitaa haastattelut ja tarkastusmerkinnät kuitenkin vaihtelevat. Jotkut työnantajat hoitavat sijaisrekrytoinnit perinteiseen tapaan eli käy hakemukset läpi ja kutsuu sinut haastatteluun. Toiset työnantajat taas hoitavat haastattelut niin, että sinun itse tulee varata työnantajan edustajalta aika haastatteluun, jossa käydään läpi kelpoisuutesi. Menettelytapa on yleensä ilmoitettu sijaishakemuksessa, joten olethan tarkkana, miten kyseisen työnantajan kanssa toimitaan.

Työtarjoukset tekstiviestillä tai keikkakalenterin kautta

Kun sinua on haastateltu ja olet sopinut työnantajan kanssa keikkatyön aloittamisesta, voit saada työtarjouksia tekstiviestillä tai keikkakalenterin kautta, jolloin saat tästä usein sähköpostiin ilmoituksen. Viestissä on tiedot sijaisuudesta sekä vastausohjeet. Mikäli työtarjoukset tulevat keikkakalenteriisi, kirjaudu Kuntarekryyn, siellä omalla työpöydälläsi on painike Käytettävyys, joka vie kalenteriin. Näet siellä ne keikat, joihin sinut on todettu sopivaksi ja jotka työnantaja on julkaissut keikkakalenteriin haettavaksi.

Kalenterissa voit ilmoittaa kiinnostuksesi klikkaamalla haluamaasi sijaisuutta. Sijaisuuden tarkemmat tiedot avautuvat näkyviin, samoin Ilmoittaudu-painike. Työnantaja tekee lopullisen valinnan ja ilmoittaa siitä valitulle. Yleensä nopein viestiin vastannut kiinnitetään automaattisesti kyseiseen sijaisuuteen. Älä siis jää odottamaan sopivampaa hetkeä kun huomaat viestin, vaan toimi heti.

Haluatko lukea lisää ohjeita keikkatöihin liittyen? Kurkkaa vielä tänne.

hoitajien avoimet sijaisuudet

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista