Skip to main content

Kesätyöt 2021

11.1.2021 12:41

Kesätyöt 2021

Jälleen on tullut se aika, kun kesätyöt ovat kaikkien huulilla. Monet nuoret alkavat etsiä tulevalle kesälle töitä, sillä kesätyöhaku käy vilkkaimmillaan näin alkuvuodesta. Muista olla ajoissa asialla, sillä työnantajat saattavat haastatella ja tehdä päätöksiä jo ennen hakuajan päättymistä.

Kunta-ala tarjoaa kesätöitä monilta eri toimialoilta, kuten sosiaali- ja terveydenhuoltoalalta, tekniseltä alalta, hallinto- ja toimistotyö sekä opetus- ja kulttuurialalta. Kunta-ala tarjoaa kesätöitä myös alle 18-vuotiaille nuorille. Kaikkia kunta-alan kesätyöpaikkoja pääset selailemaan tästä. Voit rajata työpaikkoja sijainnin tai toimialan mukaan, niin löydät sinulle parhaiten sopivat kesätyöpaikat.

Kaikkia Kuntarekrystä löytyviä työpaikkoja haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Käy luomassa itsellesi profiili, jos sitä ei sinulla vielä ole. Profiilin pääset luomaan kuntarekry.fi-etusivun oikeasta yläkulmasta. Kun lisäät profiiliin tietosi, voit kopioida samat tiedot usealle eri hakulomakkeelle, jolloin työnhaku sujuu helposti ja nopeasti.

Työnantajat julkaisevat kesätyöpaikkoja hieman eri tahtiin, joten kannattaa seurata kesätyötarjontaa aktiivisesti tammi-maaliskuun ajan. Voit myös asettaa itsellesi hakuvahdin, jolloin saat automaattisesti ilmoituksen, kun sinua kiinnostavia kesätyöpaikkoja tulee hakuun.

Ohjeita työnhakuun

Työelämäuutiset -sivulta löydät paljon työnhakuun liittyviä artikkeleita, jotka opastavat sinua esimerkiksi hyvän työhakemuksen ja CV:n tekemiseen sekä haastatteluun valmistautumiseen. Käy katsomassa ja lue juuri sinulle hyödyllisimmät artikkelit.

Kuntarekryn työnhakijat -sivulta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sekä työnhakijan oppaan, joka neuvoo työnhakijaa tilanteessa kuin tilanteessa. Mikäli sinulla on kysyttävää itse työtehtävästä, ole yhteydessä suoraan siihen työnantajaan kenen työpaikasta on kyse. Kuntarekryn puoleen voit kääntyä teknillisissä kysymyksissä.

Huom! Muistathan, että Kuntarekryn tunnukset ovat henkilökohtaiset. Kirjaudu siis aina sisään omilla tunnuksillasi, äläkä esimerkiksi vanhemman tai kaverisi tunnuksilla.

Tsemppiä kesätyöhakuun, toivotaan että tärppää!

Hallinto- ja toimistotyön kesätyöt

Opetus- ja kulttuurialan kesätyöt

Teknisen alan kesätyöt

Terveydenhuoltoalan kesätyöt

Sosiaalialan kesätyöt

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista