Skip to main content

Kuinka varmistan että minulle tarjotaan keikkatöitä

12.12.2019 12:08

Kuinka varmistan että minulle tarjotaan keikkatöitä

Keikkatöiden hakeminen Kuntarekryn kautta on helppoa ja useat työnantajat hyödyntävät keikkalaisia aktiivisesti osana oman arkensa pyörittämistä. Sijaisuuksien ja keikkatöiden hakemisessa on kuitenkin muutamia asioita, joita sinun kannattaa huomioida varmistaaksesi, että sinulle voidaan tarjota keikkoja.

Tarkastusmerkinnät

Jotkut työnantajat pitävät avoinna jatkuvaa keikkahakua. Työnantajien tavat hoitaa haastattelut ja tarkastusmerkinnät kuitenkin vaihtelevat. Jotkut työnantajat hoitavat sijaisrekrytoinnit perinteiseen tapaan eli käy hakemukset läpi ja kutsuu sinut haastatteluun. Toiset työnantajat taas hoitavat haastattelut niin, että sinun itse tulee varata työnantajan edustajalta aika haastatteluun, jossa käydään läpi kelpoisuutesi. Menettelytapa on yleensä ilmoitettu sijaishakemuksessa, joten olethan tarkkana, miten kyseisen työnantajan kanssa toimitaan.

Käytettävyyskalenteri

Kun pidät käytettävyyskalenterisi ajan tasalla, niin nouset työnantajalle näkyviin niihin sijaishakuihin, jotka sopivat aikatauluusi. Tämä parantaa mahdollisuuksia ottaa vastaan juuri ne keikkatyöt, jotka sopivat sinulle. Käytettävyystietojasi pääset muokkaamaan Kuntarekryn hakijaprofiilisi Käytettävyys –osiosta.

Vastaa tekstiviestiin nopeasti

Useat työnantajat ilmoittavat keikkatöistä tekstiviestillä, jolloin nopein viestiin vastannut kiinnitetään automaattisesti kyseiseen sijaisuuteen. Älä siis jää odottamaan sopivampaa hetkeä, kun huomaat viestin vaan toimi heti.

Sijaishakemuksen osoittaminen tietyille alueille.

Jättämällä sijaishakemuksesi Kuntarekryn avoimen sijaishakemuksen kautta, voit merkitä hakemukselle ne työnantajat ja alueet, joiden keikkoja haluat vastaanottaa. Monen kunnan alueella toimii useita Kuntarekryä käyttäviä organisaatioita, joten valitessasi alueen, hakemuksesi näkyy kaikille sillä alueella Kuntarekryä käyttäville työnantajille.

Hakulomakkeessa on välilehti Kiinnostus. Kun vastaat tämän välilehden kysymyksiin, hakemuksesi näkyy kaikille niille työnantajille, joihin vastauksesi sopivat.

Mitä tehdä jos et saa työtarjouksia?

Työnantajilla on erilaisia menettelytapoja, joiden perusteella he tarjoavat keikkatöitä. Tiedustele menettelytavoista työnantajalta ja varmista heiltä, että tietosi näkyvät oikein. FCG Talent Oy ylläpitää Kuntarekry-palvelua ja tarjoaa työnantajille rekrytointijärjestelmän ja apua työnhakijoille/keikkoja tekeville henkilöille järjestelmän käytössä, mutta varsinaisista menettelytavoista ja rekrytointipäätöksistä vastaavat aina työnantajat itsenäisesti.

Täältä löydät keikkatöitä

ja täältä

Jätä hakemuksesi Kuntarekryn avoimeen sijaishakuun

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista