Skip to main content

Lisää itsesi Kuntarekryn osaajapankkiin

24.10.2019 09:05

Lisää itsesi Kuntarekryn osaajapankkiin

Voit lisätä itsesi Kuntarekryn osaajapankkiin tekemällä avoimen hakemuksen Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksella voit määritellä, missä tehtävissä ja millä paikkakunnilla haluat työskennellä.

Hakemus luodaan, kuten mikä tahansa ilmoitus Kuntarekryn hakijaportaalissa, eli täyttämällä omat tietosi, koulutuksesi sekä työkokemuksesi. Hakemus tehtävään kohdassa, voit vapaasti kertoa itsestäsi ja osaamisestasi, sekä tuoda esille omia vahvuuksiasi.

Kiinnostus välilehdellä voit valita, kuinka pitkään hakemustasi voidaan säilyttää järjestelmässä ja käyttää avoimien paikkojen rekrytoinnissa. Välilehdellä valitset myös ne alueet ja kunnat, joissa haluat työskennellä sekä ne tehtäväalueet joista olet kiinnostunut. Huomioithan kuitenkin, että sinun ole suositeltavaa rastittaa kaikkia vaihtoehtoja, koska joissain työtehtävissä voit tarvita jotain erikoistaitoja, kuten esimerkiksi lääkeluvat. Lisäksi jos olet kiinnostunut joidenkin tiettyjen organisaatioiden töistä, voit merkitä ne myös erikseen.

Työnantajat voivat käyttää osaajapankkia hyödykseen palkatessaan henkilöitä erilaisiin sijaisuuksiin tai määräaikaisiin työtehtäviin. Huomaathan kuitenkin, että avoin hakemuksesi ei päivity automaattisesi kyseisen alueen tai organisaatioiden rekrytointeihin vaan näitä tehtäviä sinun tulee edelleen hakea erikseen.

Vinkki: Jotkut työnantajat kysyvät hakemuksellaan, voiko hakemustasi käyttää myös muihin heidän rekrytointeihinsa. Valitsemalla kyllä, luot automaattisesti avoimen hakemuksen kyseiseen organisaatioon.

Tästä pääset tekemään avoimen hakemuksen

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista