Skip to main content

Luo itsellesi sähköinen CV

7.10.2019 15:11

Luo itsellesi sähköinen CV

Kuntarekry-järjestelmä luo profiilisi perusteella sinulle ansioluettelon, joka näkyy rekrytoijalle selkeänä listauksena. Et siis tarvitse erillistä CV:tä hakiessasi töitä Kuntarekryn kautta.

Kirjautuessasi Kuntarekry-hakijaportaaliin, sinulle aukeaa näkymä omaan profiiliisi. Täyttämällä profiiliin henkilötietosi, koulutuksesi sekä työhistoriasi ja mahdolliset lisäkoulutukset, luot sähköisen CV:n samalla rekrytointijärjestelmään.

Henkilötiedot-osiossa kerrot oman henkilötietosi. Nykypäivänä useat organisaatiot ovat siirtyneet anonyymiin rekrytointiin, joten tätä osiota he eivät välttämättä hakemuksessasi näe.

Tutkinnot-osiossa voit lisätä kaikki tutkintosi peruskoulusta aina tohtorintutkintoihin asti. Portaali avoimina kenttinä voit oppilaitoksen sekä tutkintonimikkeen. Koulutustason ja valmiusasteen voit valita suoraan avautuvasta valikosta. Aloitus- ja lopetuspäivämäärät valitaan kalenterista. Voit lisätä niin monta tutkintoa kuin sinulla on.

Lisä- ja täydennyskoulutuksissa voit kertoa erilaisista avoimista kursseista ja lisäkoulutuksista. Jos olet esimerkiksi käynyt erilaisia ammattikohtaisia lisäkoulutuksia, kuten työelämävalmennukset tai kirjekurssit, lisää ne tähän.

Työkokemus-osioon lisäät työtehtävät, joissa olet työskennellyt. Kerro työnantajasi, tehtävänimikkeesi sekä aloitus- ja lopetuspäivämäärät. Tehtäväkuvaukseen voit lisätä tarkemmin mitä tehtäviä työsi ovat pitäneet sisällään. Tähän kohtaan kannattaa panostaa, koska se kertoo hakijalle parhaiten myös miten sovellut haettavaan tehtävään.

Kun teet tämän huolella, rekrytoijalle avautuu selkeä CV-näkymä, jonka perusteella hän saa hyvin selville osaamisesi, koulutuksesi sekä työkokemuksesi. Sinun ei tarvitse erikseen lähettää liitteitä työnantajalle. Muista myös aktivoida oikeasta palkista profiilin tietojen kopiointi, niin tietosi tallentuvat automaattisesti järjestelmään. Sinun tarvitsee vain huolehtia, että päivität profiiliasi uusien taitojen ja koulutusten karttuessa.

Töitä hakemassa? Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista