Skip to main content

Työnantajaesittelyt Kuntarekryn sivuilla

30.3.2021 09:40

Työnantajaesittelyt Kuntarekryn sivuilla

Kuntarekry.fi –sivustolla julkaisee työpaikkoja lähes 400 eri kunta-alan työnantajaa. Työnantajat ovat pääasiassa kuntia, kaupunkeja ja sairaanhoitopiirejä, mutta joukosta löytyy myös muita kunta-alan organisaatioita. Heillä on kaikilla käytössään työnantajaesittelysivu, jossa he pääsevät kertomaan itsestään vapaasti työnantajana sekä tuomaan itseään tutuksi muun muassa kuvien ja videoiden avulla.

Miksi sinun kannattaisi käydä tutustumassa heihin? Työpaikkailmoituksessa pääosassa on aina haettavana oleva tehtävä. Työnantajaesittelysivulla pääosassa on organisaatio. Esittelystä pääset lukemaan mitä he ovat omin sanoin heistä työnantajina kertoneet. Pääset kuulemaan esimerkiksi siitä, minkälaisia työmahdollisuuksia heillä on tarjota, minkälainen työilmapiiri heillä on, miten työntekijöitä perehdytetään tai koulutetaan tai minkälaisia työsuhde-etuja he työnantajana tarjoavat. Usein esittelyissä kerrotaan myös alueesta tai kaupungista jotain yleistä sekä organisaation työntekijämääriä.

Työnantajat pyrkivät tuomaan esiin asioita, joiden vuoksi esimerkiksi juuri sinun olisi hyvä miettiä heitä potentiaalisena uutena työnantajana. Usein saat tietoa myös siitä missä työpaikka sijaitsee ja kuulet, millaisia vetovoimatekijöitä heidän ympäristöstään löytyy. Monessa esittelyssä näet kuvia organisaatiossa työskentelevistä henkilöistä tai eri yksiköistä. Onhan se mukavampaa, kun näkee, millainen työympäristö olisi mahdollisesti odottamassa. Tämä on myös oiva tilaisuus työnhakijalle päästä etukäteen kurkkaamaan mahdolliseen tulevaan työnantajaan tai tuleviin työkavereihin.

Työnantajat pystyvät omalla työnantajasivullaan myös kertomaan, mikäli heillä on erilaisia tunnustuksia kuten, että ovat mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, ovat savuton työpaikka tai heillä on Unicefin lapsiystävällinen kunta -tunnustus. Nämä eri kampanjat löytyvät työnantajaesittelysivun vasemmasta reunasta samoin kuin työnantajan sosiaalisen median kanavat ja linkki työnantajan nettisivuille. Myös nämä eri tunnustukset ja sosiaalisen median kanavat ovat yksi keino tulla lähemmäksi sinua työnhakijana.

Oletko sinä käynyt katsomassa jo eri työnantajien esittelyjä? Pääset tutustumaan eri kunta-alan työnantajiin osoitteesta kuntarekry.fi/tyonantajat tai alhaalla olevasta painikkeesta. Kenellä työantajista on sinun mielestäsi mielenkiintoisin työnantajaesittely?

TÄSTÄ SELAILEMAAN TYÖNANTAJIA

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista