Skip to main content

Keikkakalenterin käyttäminen

23.3.2020 12:58

Keikkakalenterin käyttäminen

Saitko keikkatarjouksen sähköpostiin tai tekstiviestillä? Pääset tutustumaan keikan tietoihin tarkemmin Kuntarekry.fi- sivuston ylävalikosta Kirjaudu –painikkeen alta. Pääset tutustumaan tietoihin suoraan alasvetovalikosta löytyvistä Tarjotut keikat- tai Käytettävyys –painikkeista.

Tarjotut keikat painiketta klikkaamalla pääset kirjautumissivulle. Kirjautumalla sisään pääset suoraan tarjotut keikat –näkymään, jossa näet listauksen sinulle sopivista sijaisuuksista, tietyllä aikavälillä. Voit muokata aikaväliä vaihtamalla Alkaen ja Päättyen päivämääriä hakutulosten yläpuolella.

Klikkaamalla tiettyä keikkaa hakutuloksissa pääset tutkimaan sitä tarkemmin. Tiedoista löydät kyseiseen keikkaan liittyvät työvuorot sekä työnantajan yhteyshenkilön, jolta voit kysyä tarkempia tietoja sijaisuudesta.

Jos et ole vielä ilmoittautunut sijaiseksi lue tämä

Ilmoittautuminen

Kun olet tutustunut tarkemmin sinua kiinnostaviin ja sinulle sopiviin sijaisuuksiin, voit ilmoittautua niihin klikkaamalla Ilmoittaudu –painiketta. Painikkeesta avautuvassa näkymässä voit myös laittaa työnantajalle mahdollisia lisätietoja liittyen kyseiseen sijaisuuteen. Kun olet kirjoittanut mahdolliset lisätiedot, klikkaa vielä Vahvista –painiketta, jolloin ilmoittautumisesi tallentuu järjestelmään.

Voit myös perua ilmoittautumisesi järjestelmässä siihen asti, että sinut on kiinnitetty kyseiseen sijaisuuteen. Peruminen onnistuu Peruuta ilmoittautuminen –painikkeella.

Klikkaamalla ylävalikosta Käytettävyys –painiketta, pääset katsomaan ja muokkaamaan omaa käytettävyyskalenteriasi. Voit selata kalenteria eteenpäin ja merkata sinulle valmiiksi sopivat- tai ei-sopivat päivämäärät kalenteriin.

Kalenterinäkymän alin rivi ilmoittaa kuinka monta keikkaa sinulle on tarjolla kyseisenä päivänä. Klikkaamalla kyseisen päivämäärän kohdalta pääset katsomaan kyseisen päivän sijaisuuksien tarkempia tietoja. Avaamalla kyseisen sijaisuuden pääset tutustumaan tarkempiin tietoihin keikasta sekä ilmoittautumaan kyseiselle keikalle.

Tarjotut keikat ja Käytettävyys –sivuilla näkyvät sijaisuudet ovat aina samat tarjolla olevat sijaisuudet. Voit käyttää sitä näkymään, joka sinusta on mielekkäämpi käyttää.

Joissain keikkatöissä sinulla voi olla myös mahdollisuus kiinnittää itsesi suoraan kyseiseen sijaisuuteen. Tällöin sinut kiinnitetään automaattisesti kyseiseen keikkaan ja sinun ei tarvitse odottaa vahvistusta työnantajalta.

Keneen olla yhteydessä sijaisuuteen liittyen?

Jos sinua mietityttää jokin asia liittyen sijaisuuteen, voit ottaa yhteyttä suoraan työnantajan yhteyshenkilöön, jonka yhteystiedot löydät kyseisen sijaisuuden tiedoista. Tai vastaavasti voit olla yhteydessä kyseisen työnantaja rekrytointiyksikköön, joka neuvoo sinua eteenpäin.

Lisäohjeita sijaisuuksien vastaanottamiseen löytyy täältä

Tutustu avoimiin keikkatöihin täällä

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista