Skip to main content

Kertaheitolla koulutus ja työpaikka

5.7.2021 08:29

Kertaheitolla koulutus ja työpaikka

Hei!

Olen Jaana, 57-vuotias alanvaihtaja ja työelämää jo paljon nähnyt. Olin jo pitempään miettinyt lähihoitajan työtä, mutta en uskaltanut aiemmin hypätä "oravanpyörästä" pois. Ajatuksen siemen oli silti jo kylvetty. Nyt kun vihdoin tilaisuus koitti, oli pakko tempautua vanhasta irti ja aloittaa puhtaalta pöydältä.

Työskentelin aiemmin ajolähettäjänä ensin Rovaniemellä 19 vuotta ja sitten Tampereella 15 vuotta. Näin mainoksia rekrytoivasta lähihoitajakoulutuksesta lehdessä ja kuulin mainoksen myös radiossa. Siitä se lähti, päätin lähettää hakupaperit TE-keskuksen kautta. Pääsin soveltuvuustestin läpi ja niin koulutus pääsi alkamaan.

Tämänkin ikäisenä opiskelu on sujunut oikein hyvin, eikä kaduta kyllä pätkääkään koulutuksen aloittaminen. Ainoastaan se harmittaa, että en uskaltanut tehdä tätä jo aiemmin. Suosittelen lämpimästi tätä rekrytoivaa koulutusta myös muille.

Tässä koulutuksessa on se hyvä puoli, että suurimmaksi osaksi koulupäivät tehdään kotoa käsin Teams-työskentelynä. Varsinaisia koulupäiviä on suhteellisen vähän. Opetus on tiivistä ja opettajat tosi ihania ja auttavaisia. Työssäoppimisjaksoja on mukavasti ja reilusti enemmän kuin ns. normaalikoulutuksessa. Myös koulutusaika on lyhyempi, tiivis joo kyllä, mutta kaiken vaivan arvoinen.

Keiturin Soten työyhteisössä minut on otettu aivan ihanasti vastaan. Olin ensimmäiset kaksi viikkoa työssäoppimisjaksolla muistisairaiden palveluyksikössä Ansantuvan puolella ja nyt 21.6. alkaen Taunontuvan puolella. Niin asukkaat kuin työyhteisö ovat valloittaneet sydämeni täysin, rakastan olla täällä töissä.

Keiturin Sotesta minulla on vain hyvää sanottavaa, tartu sinäkin rohkeasti tilaisuuteen, et kadu! Suosittelen tätä koulutusmuotoa todella lämpimästi!

Toivon sydämeni pohjasta, että saan olla Keiturilla eläkeikään asti ja mielellään sen ylikin. Olen täysin sitoutunut tähän koulutukseen ja työhöni Keiturin Sotessa. Katso alla olevasta linkistä kaikki avoinna olevat lähihoitajan työpaikat.

Lähihoitajien avoimet työpaikat

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista