Skip to main content

Kesä tulee taas tämän kesän jälkeen

20.7.2021 10:59

Kesä tulee taas tämän kesän jälkeen

Osaamisen arvo ja arvostaminen ovat nousseet viime vuosina hurjasti. Haluat varmasti itsekin pysyä organisaatiossa, joka tarjoaa mahdollisuudet monipuolisiin työtehtäviin, urapolkuihin sekä itsesi kehittämiseen.

Hyvässä kesätyöpaikassa on oikeassa suhteessa haasteita ja riittävää tukea tehtävien suorittamiseen. Saat positiivista palautetta hyvästä työsuorituksesta, ja myös esimiehesi arvostaa kesätyöläisiltä tulevaa palautetta. Kesätyöntekijälle on usein mietitty valmiiksi tietty toimenkuva, eikä työnantajasi ehkä tule ajatelleeksi, että pystyt vaativampiin tehtäviin. Hyvä suoriutuminen kertoo potentiaalistasi, joten tartu rohkeasti tuumasta toimeen.

Kesätöistä puhuminen ei ole koskaan liian aikaista

Työnantajalle on merkittävä etu, kun tuttu ja osaava kesätyöläinen palaa organisaatioon. Perehdytys hoituu nopeammin ja toisaalta osaava työntekijä voi olla uusien kesätyöntekijöiden tukena. Nyt kun kesätyöt ovat useimmilla jo puolessa välissä, kannattaa uhrata muutama ajatus ensi vuodelle ja ensi vuoden kesätöihin. Jos olet viihtynyt hyvin ja ajattelet, että työpaikka voisi tarjota ensi kesänäkin kiinnostavia työtehtäviä, kerro siitä esimiehellesi.

PS. Jotkut organisaatiot tarjoavat loppuvaiheen opintoihin vaadittavia harjoittelupaikkoja tai mahdollisuuden lopputyön tekemiseen. Jos olet kiinnostunut näistä, kesätyöntekijällä on aina paremmat mahdollisuudet tulla valituksi. Muista siis kertoa kiinnostuksestasi myös näihin kesätyöjakson aikana!

Kesätyöpaikkoja tälle ja ensi kesälle

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista