Skip to main content

Kunnat tarjoavat monipuolisia työmahdollisuuksia

17.2.2021 16:03

Kunnat tarjoavat monipuolisia työmahdollisuuksia

Yritysmaailman kirjoittamassa artikkelissa käsitellään kuntasektorin monipuolisia työmahdollisuuksia. Artikkelissa todetaan, että kuntasektori tarjoaa niin paljon ja monipuolisesti eri tehtäviä eri toimialoilta, että jokaiselle löytyy varmasti itseä kiinnostava tehtävänimike. Koko artikkelin pääset lukemaan alhaalla olevasta linkistä.

Kuntasektoria voisi kuvailla yhdeksi isoksi suuryritykseksi, joka tarjoaa erinomaiset ja monipuoliset mahdollisuudet uralla etenemiseen. Kuntasektorilla myös tehtävän vaihtaminen saman organisaation sisällä on usein mahdollista. Tehtäviäkin löytyy harjoittelijan tehtävistä aina kunnanjohtajan tehtäviin saakka.

Kunta-alalla on tiettyjä aloja ja tehtäviä, joissa työntekijöistä koetaan tällä hetkellä todellista pulaa. Esimerkiksi sosiaalialalla tarvitaan jatkuvasti uusi työntekijöitä ja esimerkiksi sosiaalityöntekijän ja puheterapeutin tehtävät ovat sellaisia, joihin kaivattaisiin kunta-alalla runsaasti lisää työntekijöitä. Avoimia työpaikkoja löytyy kuitenkin jokaiselta toimialalta runsaasti!

Kunta-alan kesätyöt

Kunta-ala tarjoaa joka kesä kesätöitä noin 50 000 nuorelle ympäri Suomen ja kunta-ala onkin Suomen suurin kesätyöntekijöiden työllistäjä. Koska kesätyöpaikkoja on tänäkin kesänä tarjolla runsaasti, tulee myös kesätyöhakemuksia paljon. Hakemus kannattaa kuitenkin aina jättää, sillä koskaan ei tiedä osuuko kesätyöpaikka omalle kohdalle. Kaikki kunta-alan kesätyöpaikat löydät täältä.

Työkokemuksen puutekaan ei haittaa, sillä kunta-alalla kesätöitä tarjotaan myös nuorille, joilla ei vielä ole kertynyt työkokemusta. Tällöin on tärkeää painottaa omia kiinnostuksen kohteita ja vahvuuksia sekä omia harrastuksia. Kesätöiden lisäksi kunta-ala tarjoaa runsaasti myös eri alojen harjoittelupaikkoja, joiden kautta vakituiseksi työntekijäksi työllistyminen on usein mahdollista.

Lue koko artikkeli täältä: https://yritma.fi/koulutus-ja-opiskelu/toita-lahes-kaikille-ammattialoille/

AVOIMIIN TYÖPAIKKOIHIN TÄSTÄ

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista