Skip to main content

Lähihoitaja Elina Kultti tekee sijaisuuksia Vaasan kaupungille

29.7.2019 21:42

Lähihoitaja Elina Kultti tekee sijaisuuksia Vaasan kaupungille

Elina Kultti valmistui lähihoitajaksi 2004 ja työskenteli valmistumisestaan asti maaliskuuhun 2018 Vaasan kaupungin kotihoidossa. Kun elämäntilanne muuttui opintojen myötä, Elina irtisanoutui vakituisesta työsuhteesta.

Elina opiskelee monimuoto-opintoina sairaanhoitajaksi ja työskentelee psykiatrian parissa. Sijaisuudet ja joustavat työajat sopivat elämäntilanteeseen. Jatkossa tvoitteena on työskentely nuorten kanssa.

- Teen sijaisuuksia viikoittain. Ne ovat pääosin päivän mittaisia kotihoidossa eri alueilla. Työ on mieluista, haluan jatkaa sijaisena ja samalla ylläpitää omaa perushoidon ammattiosaamistani, Elina sanoo.

- Sijaisuuksien tekeminen on minulle erinomainen vaihtoehto tässä elämäntilanteessa. Työ ja työkaverit ovat tuttuja. Minulla on tarvittavat lääkeluvat, joten työskentely on helppoa ja luonnollista.

Elina Kultti on aloittanut Kuntarekryn sijaisrekisterissä viime vuoden maaliskuussa. Kuntarekryn sivut ovat hänen mielestään selkeät ja niitä on helppo käyttää. Aluksi oli tietenkin enemmän täytettävää, kun palveluun syötetään perustiedot kuten koulutus, työkokemus ja omat toiveet.

- Minulle hakemuksen täyttäminen oli helppoa, koska kaupungin rekrytoinnin työntekijät tuntevat minut hyvin, ja esimerkiksi koulutustietoni olivat jo Vaasan kaupungilla valmiina.

Elinan mielestä oman käytettävyyskalenterin käyttö on helppoa. Tarjoukset työkeikoista tulevat puhelimeen tekstiviestillä käytettävyystietojen mukaan. Ne päivitetään omaan henkilökohtaiseen kalenteriin. Tekstiviestiin vastataan numerokoodilla, joka on tarjotun työkeikan viestissä. Ensimmäinen viestiin vastannut saa keikan.

- Mielestäni järjestelmä on kätevä ja helppo. Tämä varmasti helpottaa myös esimiesten ja rekrytointiyksikön työtä. Sijaisillekin tämä on helpompaa. Minun kohdallani kaikki on toiminut hyvin, työsopimukset ja palkka ovat tulleet ajallaan. Olen erittäin tyytyväinen sekä Kuntarekryyn että Vaasan kaupungin työntekijöihin ja esimiehiin.

Tällä hetkellä Elina Kultti on äitiyslomalla.

Katso tällä hetkellä tarjolla olevat sijaisuudet >

Teksti: Kirsi K

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista