Miksi ottaa hakuvahti käyttöön?

27.5.2021 09:26 Kaisa Helminen

Miksi ottaa hakuvahti käyttöön?

Oletko kyllästynyt joka päivä tutkimaan, onko uusia, sinua kiinnostavia työpaikkoja tarjolla? Usein työnhakijoilla on tapana tutkia tietyn alueen ja toimialan työpaikkoja säännöllisesti ja etsiä tulisiko heille sopivia tehtäviä vastaan. Jotta sinun ei tarvitse käyttää aikaasi kerran viikossa tai päivässä, voit ottaa käyttöösi Kuntarekryn hakuvahdin, joka ilmoittaa sinun hakuusi sopivista työpaikoista. Näin ollen sinun ei tarvitse olla joka hetki tutkimassa Kuntarekry.fi –sivuston työpaikkailmoituksia, vaikka tiedämme että tykkäätkin siitä.

Hakuvahdin avulla saat automaattisesti tiedon uusista sinulle sopivista työpaikoista. Säästät siis aikaa ja vaivaa, mutta silti sinua kiinnostavat työpaikkailmoitukset eivät mene ohitsesi. Kätevää eikö vain! Jos hakuvahtisi tuottaa vain vähän tuloksia, voit koittaa laajentaa hakujasi.

Miten hakuvahti toimii?

Hakuvahdin käyttöönottaminen on helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee vain tehdä omia kriteerejäsi vastaava työpaikkahaku ja tilata hakuvahti-ilmoitukset sähköpostiisi sivun alalaidasta. Voit myös aina lopettaa hakuvahdin käytön sähköpostiviestissä olevan linkin kautta.

Hakuvahdin tekeminen on helppoa ja saat tiedon aina, kun kriteerejäsi vastaava paikka tulee auki.

  • Tee ensin sinua kiinnostava työpaikkahaku, käytä hakukriteerinä esimerkiksi tiettyä tehtäväaluetta tai työnantajaa
  • Kun hakutulokset listautuvat, vieritä sivua alaspäin, ja saat näkyviin hakuvahdin tilauslomakkeen
  • Anna hakuvahdille nimi

Tietokone tai iPhone/iPad

  • Lomakkeella kysytään myös sähköpostiosoitteesi
  • Sähköpostiisi tulee hakuvahdin vahvistamisviesti. Klikkaa viestissä olevaa linkkiä aktivoidaksesi hakuvahdin. Jos et aktivoi, et saa ilmoituksia.
  • Tämän jälkeen vahti lähettää hakuasi vastaavat avoimet työpaikat sähköpostiisi. Vahti on voimassa kuusi kuukautta kerrallaan.
  • Voit lopettaa vahdin tai muokata vahtia milloin vain haluat sähköpostiviestissä olevan linkin kautta.

Android-laite

  • Hakuvahdin tilaamisen jälkeen näytöllä näkyy viesti ”Ilmoitukset tilattu näillä hakuehdoilla”
  • Voit lopettaa vahdin milloin vain haluat, web push -notifikaatiota klikkaamalla, ja valitsemalla avautuvalta sivulta poista vahti.

AVOIMET TYÖPAIKAT LÖYDÄT TÄÄLTÄ

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista