Näitäkin töitä on Kunta-alalla?

11.11.2020 13:43

Näitäkin töitä on Kunta-alalla?

Kunta-alan monipuolisuus herättää monissa usein hämmästystä. Yleensä kunta-ala mielletään erityisesti opetus- ja terveydenhuoltoalan työtehtäviin, mutta näiden lisäksi Kunta-alalta löytyy paljon erilaisia tehtäviä eri koulutustaustan omaaville henkilöille. Itse asiassa Kunta-alalla on käytössä noin 7500 ammattinimikettä, joten sieltä joukosta löytyy myös paljon muuta kuin sote- ja opetusalat, joista kunnat varsinkin tunnetaan. Tässä kirjoituksessa nostamme esiin muutamia työtehtäviä, joita et ehkä uskonut kunnista löytyvän.

Viestintäpäällikkö

Kiinnostaisiko työ viestintäpäällikkönä ja samalla koordinoida soten rakenneuudistusta? Tässä työssä on tilaisuus verkostoitua useiden sotea rakentavien toimijoiden kanssa. Osallistut hyvinvointialueen rakenneuudistuksen kehitysprojektien tuotteistamiseen ja palvelumuotoiluun. Olet mukana laajan uudistuksen viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa. Työskentelet sote-rakenneuudistuksen hankekokonaisuuden ytimessä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä. Teet tiivistä yhteistyötä Turun kaupungin tulevaisuuden sote-keskuksen sekä alueen kuntien sotetoimijoiden kanssa.

Viestintäpäälliköksi Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiriin

ICT -tukihenkilö

Työtehtävät sisältävät käyttäjätukea sekä asennustehtäviä. Työ on hyvin itsenäistä ja sen takia toivotaankin, että hakijalta löytyy aikaisempaa kokemusta ICT-tuen tehtävistä ainakin muutamien vuosien ajalta. Tulet työskentelemään kuntayhtymän useammassa eri toimipisteessä Riihimäen, Lopen ja Hausjärven alueella ja sen vuoksi ajokortti on välttämätön. Käy tutustumassa tehtävään tarkemmin alla olevasta painikkeesta.

ICT-tukihenkilöksi Riihimäelle

Vastuuvalmentaja

Vastuuvalmentajana toimit elinvoiman palvelualueella Työllisyyspalvelut -yksikössä huolehtien asiakkaidemme etenemisestä kohti työelämää, jossa teet vahvaa yhteistyötä tiimin kuntakokeiluun kuuluvien omavalmentajien kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös erilaisia toimistotehtäviä sekä asiakas- ja verkostoyhteistyötä, jossa yhteistyökumppaneina ovat TE-toimiston asiantuntijat, yritykset, yhdistykset, oppilaitokset ja Kelan ja Hyvinvointikuntayhtymän sosiaali- ja terveyspalvelun työntekijät. Luonnollisesti teet yhteistyötä oman kunnan eri yksiköiden henkilökunnan kanssa.

Vastuuvalmentajaksi Hollollaan

Projektipäällikkö

Tampereen kaupunki hakee Projektipäällikkö sekä hankintojen kehittäjää strategisen johtamisen tiimiin. Tampereen kaupungilla on laadittu hankintojen kehittämisen ja digitalisoinnin tiekartta vuosille 2020-2023. Tiekartta koostuu kehitysprojekteista, joilla tehostetaan noin miljardin euron vuosittaista hankintavolyymin käyttöä ja tehdään kaupungista yhä vaikuttavampi hankkija. Haemme projektipäällikköä toteuttamaan näitä tavoitteita kanssamme.

Projektipäälliköksi Tampereelle

Duuniagentti

Duuniagentti työskentelee aktiivisesti työnhakija- ja työnantaja-asiakkaiden kanssa selvittäen heidän palvelutarpeensa ja tehden yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelman tarpeisiin vastaamiseen sekä tukee asiakkaita suunniteltujen toimenpiteiden toteuttamisessa. Henkilökohtaisen asiakastyöskentelyn lisäksi duuniagentti osallistuu tapahtumien ja koulutusten järjestämiseen sekä monialaiseen verkostoyhteistyöhön. Kuulostaa aika monipuoliselta! Tämä työ sijoittuu Kuusamoon. Käy tutustumassa tehtävään tarkemmin alla olevasta painikkeesta.

Duuniagentiksi Kuusamoon

Kuten jo tämän perusteella huomattiin, on kunnissa monenlaisia työpaikkoja mitä ei ehkä aina osata yhdistää kunta-alalle. Jos jokin näistä paikoista sopisi sinulle, tiedät mitä tehdä. Jos taas et löytänyt näistä sinulle sopivaa paikkaa, mutta kunta-alan monipuoliset haasteet kiehtovat, pääset tutustumaan yli 2000 avoimeen työpaikkaan alalaidassa olevasta painikkeesta. Ensi kerralla kenties nostellaan taas uusia, hieman harvinaisempia työtehtäviä kunnissa ja sairaanhoitopiireissä.

Täältä löydät lisää avoimia työpaikkoja

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista