Skip to main content

Näitäkin töitä on Kunta-alalla?

8.12.2020 12:42

Näitäkin töitä on Kunta-alalla?

Kunta-alan monipuolisuus herättää monissa usein hämmästystä. Yleensä kunta-ala mielletään erityisesti opetus- ja terveydenhuoltoalan työtehtäviin, mutta näiden lisäksi Kunta-alalta löytyy paljon erilaisia tehtäviä eri koulutustaustan omaaville henkilöille. Itse asiassa Kunta-alalla on käytössä noin 7500 ammattinimikettä, joten sieltä joukosta löytyy myös paljon muuta kuin sote- ja opetusalat, joista kunnat varsinkin tunnetaan. Tässä kirjoituksessa nostamme esiin muutamia työtehtäviä, joita et ehkä uskonut kunnista löytyvän.

Johtava konsultti

Kiinnostaisiko johtavan konsultin tehtävät teknologiayrityksessä? Istekki toimii valtakunnallisesti vahvana SOTE-organisaatioiden ja kuntien palveluintegraattorina. Yrityksen arkea määrittää asiakaskeskeisyys kaikessa mitä yrityksessä tehdään. Tässä tehtävässä vastaat Istekin Pohjois-Suomen toiminnan laajentamisesta asiakas- ja verkostoyhteistyön osalta, paikallisen toiminnan käynnistämisen johtamisesta sekä yhtiön strategisen kehitysohjelman johtamisesta.

Johtavaksi konsultiksi Ouluun

Hankinnan eritysasiantuntija

Kiinnostaako sinua vaativat julkisen hankinnan tehtävät ja haluatko olla mukana varmistamassa, että julkiset palvelut toteutetaan laadukkaasti ja kustannustehokkaasti? Espoon kaupunki hakee nyt hankinnan erityisasiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen. Tämä työ tarjoaa sinulle erinomaisen työyhteisön, monipuolisen työnkuvan ja mielenkiintoisen näköalapaikan Suomen toiseksi suurimman kaupungin ytimeen laaja-alaisten hankintojen kautta.

Hankinnan erityisasiantuntijaksi Espooseen

Muutospäällikkö

Oletko muutosjohtamisen ammattilainen? Lapin sairaanhoitopiiri etsii muutospäällikköä vastaamaan Lapin keskussairaalan laajennushankkeeseen liittyvistä muutosten koordinoinnista ja organisoinnista. Muutospäällikön keskeisiin tehtäviin kuuluu erityisesti esimiesten tukeminen muutosjohtamisessa. Tämä työ sijaitsee Rovaniemellä. Käy tutustumassa tehtävään tarkemmin alla olevasta painikkeesta.

Muutospäälliköksi Rovaniemelle

TVT-suunnittelija

Tämä mielenkiintoinen tehtävä sijoittuu Valkeakosken kaupungin opetuspalveluihin. TVT-suunnittelija kehittää ja johtaa esi- ja perusopetuksen digitalisaatiota, suunnittelee esi- ja perusopetuksen koulutuksia yhdessä johtoryhmän kanssa, suunnittelee kehittämishankkeita ja vastaa niiden toteutuksesta sekä koordinoinnista henkilöstöhallinnon ja talousvalmisteluiden osalta, osallistuu alueelliseen, valtakunnalliseen ja kansainväliseen verkostoyhteistyöhön sekä oppimistiloihin liittyvään kehittämiseen ja suunnitteluun.

TVT-suunnittelijaksi Valkeakoskelle

Järjestelmäasiantuntija

Esko Systems Oy hakee järjestelmäasiantuntijaa Ouluun. Esko Systems Oy omistaa, hallinnoi ja kehittää Esko-potilastietojärjestelmää. Esko-potilastietojärjestelmää on kehitetty yli 20 vuotta käyttäjälähtöisesti suomalaisen terveydenhuollon tarpeisiin. Yritys etsii nyt oma-aloitteista, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä järjestelmäasiantuntijaa potilastietojärjestelmän palvelunhallintaan, integraatioihin ja teknisten ongelmatilanteiden ratkomiseen. Kiinnostuitko? Käy lukemassa lisää!

Järjestelmäasiantuntijaksi Ouluun

Kuten jo tämän perusteella huomattiin, on kunnissa monenlaisia työpaikkoja mitä ei ehkä aina osata yhdistää kunta-alalle. Jos jokin näistä paikoista sopisi sinulle, tiedät mitä tehdä. Jos taas et löytänyt näistä sinulle sopivaa paikkaa, mutta kunta-alan monipuoliset haasteet kiehtovat, pääset tutustumaan yli 2000 avoimeen työpaikkaan alalaidassa olevasta painikkeesta. Ensi kerralla kenties nostellaan taas uusia, hieman harvinaisempia työtehtäviä kunnissa ja sairaanhoitopiireissä.

Täältä löydät lisää avoimia työpaikkoja

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista