Skip to main content

Töitä opintojen oheen?

8.9.2021 15:14

Töitä opintojen oheen?

Etsitkö töitä opintojen oheen? Tai haluaisitko saada vähän lisätienestiä ja kartuttaa samalla työkokemustasi? Vastaus on usein keikkatyö, sillä keikkatyöt sopivat hyvin opintojen ohjeen tai elämänvaiheeseen, jolloin ei välttämättä ole aikaa kokopäivätyölle.

Keikkatöiden avulla saat myös lisää arvokasta työkokemusta. Keikkatöissä sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan moneen eri yksikköön ja nähdä paljon erilaisia toimintatapoja. Vastaavanlaista kokemusta on haastavampi saada vakituisessa työssä, jossa työtehtävät sijoittuvat samaan toimipisteeseen. Keikkatöiden avulla on helppo selvittää, minkälaiset työtehtävät ovat juuri itselle mielekkäitä ja mihin suuntaan uraa haluaisi jatkossa viedä.

Keikkatyöt ovat oiva keino saada lisätienestiä, vaikka perinteisen päivätyön lisäksi. Keikkatöissä pystyt itse vaikuttamaan siihen, milloin ja missä työskentelet ja voit valita vain ne keikat, jotka sopivat sinun aikatauluihisi.

Mikäli käytät Kuntarekryn sijaisrekisteriä, saat sen kautta työtarjouksia juuri sinulle sopivista keikoista. Sijaisrekisterissä pystyt ilmoittamaan päivät, jolloin olet käytettävissä ja myös päivät, jolloin et ole käytettävissä. Keikoista ilmoitetaan sinulle joko tekstiviestillä tai sitten työnantaja saattaa soittaa sinulle suoraan ja kysyä töihin. Kuntarekryn sijaisrekisterissä pystyt päivittämään tietojasi aina kun haluat, muista siis pitää tietosi ajan tasalla ja päivittää käytettävyyttäsi aktiivisesti!

Keikkatöissä on paljon hyviä puolia ja niiden tekeminen todella kannattaa! Monet ovatkin keikkatöissä keränneet itselleen runsaasti työkokemusta ja saaneet lopulta paikan vakituisena työntekijänä. Kaikki Kuntarekryssä avoinna olevat keikat löydät alla olevasta linkistä. Voit aina rajata hakua haluamasi tehtäväalueen tai sijainnin mukaan. Käy katsomassa löytyisikö sieltä joku sinulle mieleinen keikkatyö!

Katso kaikki kEIKKATYÖT

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista