Skip to main content

Työ kotihoidon resurssipoolissa on vaihtelevaa, vastuullista ja itsenäistä

3.7.2019 09:28

Työ kotihoidon resurssipoolissa on vaihtelevaa, vastuullista ja itsenäistä

Memmu Onyeahialam työskentelee vastaavana sairaanhoitajana kotihoidon resurssipoolissa Turun kaupungilla. Hän sekä hallinnoi resurssipoolin sairaanhoitajavarauksia että on yhtenä joukossa mukana kiertämässä tarpeen mukaan koko kaupungin kotihoitoalueilla.

- Kaupunki tuntui vakaalta työnantajalta. Kun valmistuin sairaanhoitajaksi, hakeuduin ensin palvelutaloon töihin ja sitten kotihoidon Resurssipoolin, jossa nyt olen ollut nyt reilun puolitoista vuotta. Kotihoito oli minulle jo ennestään tuttua, sillä tein sinne lähihoitajan sijaisuuksia, Memmu Onyeahialam kertoo.

Memmu Onyeahialam pitää työstään resurssipoolissa. Se on vaihtelevaa, vastuullista ja itsenäistä. Tiimi on hyvä, sisäinen yhteistyö on tiivistä ja työtoveria tuetaan.

- Positiivista on myös se, että olen saanut lisää vastuuta aloitettuani YAMK-opinnot. Kehitettävääkin toki on, esimerkiksi päivystävän sairaanhoitajan toiminnassa. Paneudun siihen itse opintoihini liittyvässä kehittämisprojektissa.

Turun kaupunkia ja resurssipoolia mahdollisena työpaikkana harkitsevalle Memmulla on yksinkertainen viesti. Se kuuluu näin: Tervetuloa vakaan ja vastuullisen työnantajan palvelukseen. Meillä resurssipoolissa on huippuhyvä yhteishenki ja reilu meininki!

Kuvassa kotihoidon resurssipoolin henkilökuntaa.

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista