Työnantaja Alavuden kaupunki, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Alavuden kaupunki Alavuden kaupunki

Alavuden kaupunki

Alavus on noin 11.000 asukkaan monimuotoinen kaupunki, jossa on kattavat palvelut. Kaikki on sopivasti lähellä ja ympärillä kaunis luonto. Alavudella arki sujuu ja sitä maustavat tarjolla olevat aktiviteetit ja elämykset. Harrastusmahdollisuuksien ja tapahtumien laajasta kirjosta ja aktiivisten yhdistysten parista löydät oman tapasi harrastaa, osallistua ja viihtyä. Toteutetut seutukaupunkiselvitykset osoittavatkin Alavuden olevan paikallisten piiloparatiisi.

Alavus sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, kantatie 66:n ja valtatie 18:n risteyskohdassa. Naapurikuntia ovat Seinäjoki, Kuortane, Alajärvi, Virrat ja Ähtäri. Tuurin Kauppakylä houkuttelee vuosittain miljoonia kävijöitä, mutta Alavudella on myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa.

Alavuden kaupungin palveluksessa työskentelee noin 600 eri alan ammattilaista; muun muassa hallinnon, opetuksen ja kasvatuksen, liikunnan, tekniikan ja maaseutupalveluiden osaajia.

Työyhteisömme on kehittyvä, eteenpäin katsova ja uudistamiseen kannustava. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. rekrylisän, uuden vakituisen työntekijän vuosilomatakuun, ePassin ja mahdollisuuden osaviikkoiseen etätyöhön. Käytössämme on hyvät, ennaltaehkäisevät työterveyspalvelut.

Alavudella osaava, hyvinvoiva ja sitoutunut henkilöstö saa aikaan hyviä palveluita asukkaille – tervetuloa meille innostumaan ja onnistumaan työssäsi!

Työpaikat
Alavuden kaupunki 0

Näytä kaikki
No org results text

Ei tuloksia

Työnantajalla ei ole tällä hetkellä työpaikkailmoituksia julkaistuna.