Asikkalan kunta - Kuntarekry

Asikkalan kunta - Porttisi Päijänteelle!

Tervetuloa töihin Asikkalan kuntaan!

Asikkalan kunta työnantajana

Luonnonläheinen, reilun 8000 asukkaan kuntamme, Asikkala, sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnassa, Päijänteen ja Vesijärven syleilyssä. Kuntakeskuksemme Vääksy on tunnettu huvilahistoriaa henkivästä vanhasta Vääksystä ja kauniista kanavamiljööstä. Kuntakokoon nähden Asikkalalla on monipuolinen palvelutarjonta ja kattava kouluverkko aina lukion ilmailulinjaa myöten.

Meillä Asikkalassa henkilöstön hyvinvointi on yksi tärkeimmistä vastuistamme työnantajana. Olemme mittausten perusteella onnistuneet hyvin: Asikkalan työntekijät ovat tyytyväisiä työpaikkaansa! Hyvinvoinnin edistäminen näkyy myös asenteessamme liikuntaa kohtaan ja Asikkala onkin valittu Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi.

Asikkalan kunta on koulutusmyönteinen työnantaja. Haluamme auttaa henkilöstöämme kehittämään tietojaan sekä taitojaan ja näin sopeutua myös muuttuvaan työelämään.

Mikäli sinä voit kuvitella itsesi Vääksyn 150-vuotiaan kanavan tai maalauksellisen Pulkkilanharjun maisemiin, hae meille töihin. Asikkalassa sinut otetaan ilolla vastaan.

Asikkalassa riittää elämää!

Eloisa ja aktiivinen Asikkala on täynnä mahdollisuuksia. Liikuntapaikat, kulttuuritapahtumat ja juhlat luovat Asikkalasta houkuttelevan ja monipuolisen kohteen niin asumista kuin matkailua varten.

Asikkalan kunta työllistää yli 300 työntekijää. Töitä löytyy laajasti esimerkiksi kouluissa, varhaiskasvatuksessa, kulttuurin ja liikunnan parissa, teknisissä palveluissa ja hallinnollisissa tehtävissä.

Miksi Asikkalaan?

Panostamme työntekijöihimme. Olemme koulutusmyönteinen työnantaja, joka palkitsee työntekijöitään kehittämisideoista ja hyvistä työsuorituksista.

Yli kuuden kuukauden pituisissa palvelussuhteissa henkilöstöllämme on käytettävissä kattavat edut, joita ovat mm.

 • Smartumin liikunta- ja kulttuurietu sekä hierontaetu,
 • kattavat työterveyshuoltopalvelut,
 • mahdollisuus käyttää edullisesti kunnan yhteiskäytössä olevia sähköautoja,
 • henkilökuntalounas kunnan ravintola Myllärissä tai koulujen ruokasaleissa,
 • alennus normaalihintaisista tuotteista Vääksyn Synsamissa,
 • vuosittainen henkilöstöjuhla ja muu TYHY-toiminta,
 • henkilöstön liikuntasalivuorot (salibandy, lentopallo ja sulkapallo),
 • rantasaunan käyttö korvauksetta,
 • leirisaunan vuokraaminen edullisemmalla hinnalla,
 • Cuckoo-taukoliikuntasovellus,
 • Auntien mielen hyvinvointipalvelut ja
 • merkkipäivä- ja läksiäismuistamiset.

Pienenä kuntana hierarkiamme on matala, me teemme töitä hyvinvoinnin eteen yhtenä joukkueena. Olemme moderni organisaatio ja kehitämme toimintaamme vastaamaan nykypäivän haasteisiin. Organisaatiomme on ketterä ja meiltä löytyy paljon joustavuutta ja luovuutta. Luotamme työntekijöihimme, jotka ovat osaltaan luomassa Asikkalasta vuodesta toiseen parempaa paikkaa asua ja yrittää!

Liikkumaan siis - iästä viis!

Asikkalan kunta on julistautunut terveysliikuntakunnaksi ja liikunta on yksi kunnan strategian painopisteistä.

lue lisää

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme