Auran kunta - Kuntarekry

Aura - elävän virran kunta

Tervetuloa meille töihin!

Auran kunta työnantajana

Aura on voimakkaasti kasvava, pieni ja viihtyisä kunta Auranmaalla, Turun kupeessa. Alueen tunnus, Aurajoki, virtaa kauniina ja leveänä Auran halki. Auran kunta on Suomen itsenäisyyden ikäinen, sillä se on perustettu vuonna 1917. Aurassa yhdistyvät vilkas ja edustava taajama ja arvostettu kulttuuriympäristö.

Auran kunta sijaitsee keskellä idyllistä Aurajoen kansallismaisemaa. Aurassa voit tutustua alueen historiaan paikkakunnan monissa museoissa tai tehdä ostoksia monipuolisessa ja vilkkaassa liikekeskuksessa.

Aura on kuntana nuorekas, nykyaikainen, kasvava, yrittäjämyönteinen ja ihmisläheinen.

Aurasta löytyy tekemistä

Vapaa-aikapalvelut tarjoavat kuntalaisille monipuolisia harrastamisen mahdollisuuksia. Vapaa-aikapalveluihin kuuluvat kulttuuri-, liikunta-, ja nuorisopalvelut.

Kunnan liikuntamahdollisuuksia edistetään kattavalla yhteistyöllä niin kolmannen sektorin toimijoiden, kunnan eri hallintokuntien kuin maakunnan muiden kuntien kanssa.

Tutustu eri tehtäviin

Opetus- ja kulttuurialan tehtävät

Auran kunnasta löydät mielenkiintoisia tehtäviä opetus- ja kulttuurialan parista. Käy tutustumassa avoimiin tehtäviin ja hae mukaan!

Teknisen alan tehtävät

Auran kunnasta löydät mielenkiintoisia tehtäviä teknisen alan parista. Käy tutustumassa avoimiin tehtäviin ja hae mukaan!

Aurassa yhdistyvät vilkas ja edustava taajama ja arvostettu kulttuuriympäristö.

Aurajoen rantaa seurailevaa maantietä kulkiessaan voi ihastella maaseutumaisemaa, vanhaa talonpoikaisarkkitehtuuria ja hoidettuja, nykyaikaisia asuintaloja.

Avoimet työpaikat