Skip to main content
Careeria Oy Careeria Oy Careeria Oy

Careeria

Oletko ammattilainen, joka haluaa jakaa ja kehittää osaamistaan yhdessä muiden kanssa?
Allekirjoitatko arvomme kuuntelevasta ja arvostavasta vuorovaikutuksesta, yhteiseen osaamiseen ja onnistumiseen luottamisesta sekä rohkeasta ja vastuullisesta uudistumisesta ja uudistamisesta?

Jos vastauksesi on kyllä, tervetuloa huomisen tekijäksi rakentamaan yhdessä kanssamme monialaista, vetovoimaista, uudistuvaa ja uudistavaa Careeriaa!

Toimintamme tarkoitus Careeriassa on henkilökohtainen opiskelija- ja asiakaskokemus innostavassa oppimisympäristössä, vuorovaikutteinen työelämäkumppanuus ja ratkaisukeskeiset palvelut. Uskomme, että osaava ja hyvinvoiva careerialainen, jolla on mahdollisuus kehittää itseään, tarjoaa myös opiskelijalle ja asiakkaalle parhaan mahdollisen kokemuksen.

Monialaisen Careerian opiskelukielet ovat suomi, ruotsi ja englanti, ja kansainvälisyys on meille arkipäivää opiskelijoidemme, kansainvälisten yhteistyöhankkeiden sekä kansainvälisen vaihdon muodossa. Luomme osaamista työelämään tarjoamalla työelämän kehittämispalveluja, työllistämisen valmennuspalveluja sekä maahanmuuttajien koulutuspalveluja. Vastuullisuus ja ympäristötietoisuus näkyvät meillä koko organisaation läpileikkaavasti Green Careeria -toiminnassa.

Lue meistä lisää: www.careeria.fi

Työpaikat
Careeria Oy 6

Näytä kaikki