Tule töihin Coxaan!

Tervetuloa töihin Coxaan!

Coxa etsii kasvavaan joukkoonsa jatkuvasti uusia osaajia, jotka haluavat olla mukana kehittämässä tekonivelkirurgian huippuyksikköä.

Coxan työntekijöitä yhdistää halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittää jatkuvasti osaamistaan. Haluamme olla henkilökunnallemme paikka, missä voimme tarjota parhaat mahdolliset edellytykset olla huippuammattilainen tekonivelkirurgiassa.

Panostamme voimakkaasti tutkimus- ja kehitystyöhön, mikä luo hyvät edellytykset syvään ja monipuoliseen osaamiseen. Näin varmistamme, että henkilöstöllämme on aina viimeisin tieto käytettävissään.

Miksi töihin Coxaan!

Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit Coxassa pääset työskentelemään moniammatillisessa työyhteisössä ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa.

Erinomaiset henkilöstöedut Tarjoamme työntekijöillemme erinomaiset henkilöstöedut, joihin kuuluu esimerkiksi liikunta- ja kuttuurietuus, työmatkaedut ja työhyvinvointitapahtumat.

Työn ja vapaa-ajan huomioonottava työvuorosuunnittelu Pyrimme ottamaan työvuorosuunnittelussa huomioon työntekijöiden yksilölliset tarpeet, jotta työn ja vapaa-ajan tasapaino säilyy.

Kehittymismahdollisuudet Haluamme olla henkilökunnallemme paikka, missä voimme tarjota parhaat mahdolliset edellytykset olla huippuammattilainen tekonivelkirurgiassa. Panostamme voimakkaasti tutkimus- ja kehitystyöhön, mikä mahdollistaa syvän ja monipuolisen osaamisen. Näin varmistamme, että henkilöstöllämme on aina viimeisin tieto käytettävissään.

Korkealaatuinen ja potilaslähtöinen hoitomme Potilastyytyväisyytemme on erinomainen; saamme positiivista palautetta henkilöstömme hyvästä asenteesta, iloisesta työskentelyotteesta sekä erinomaisesta ammattitaidosta. Tekonivelleikkausten tulos sekä vaikuttavuus on meillä huippuluokkaa ja potilasvahinkojen määrä n. 50% pienempi kuin muissa Suomen sairaaloissa.

Tule mukaan osaavaan joukkoomme

Coxassa työskentelee vakituisesti yli 300 työntekijää: ortopedejä, anestesialääkäreitä, sairaanhoitajia, anestesia- ja instrumenttihoitajia, fysioterapeutteja, asiakaspalveluyksikön palvelusihteerejä, osastosihteerejä, it-ammattilaisia…

Kaiken Coxan toiminnan lähtökohtana on kuitenkin asiakastyytyväisyys, jossa onnistuminen toimii motivaatiomme ja toiminnan kehittämisen moottorina. Vahva tutkimus- ja kehitystyö luo hyvät edellytykset syvään ja monipuoliseen osaamiseen.

Asiakastyytyväisyys ei ole vain hyviä leikkaustuloksia ja sujuvia hoitotoimenpiteitä vaan myös hyvä tunne – sekä työntekijälle että asiakkaalle. Siksi potilaan hoitoprosessi Coxassa on suunniteltu tarkkaan. Huolellisesti suunniteltua hoitopolkua pitkin potilaan askeleet kulkevat takaisin kivuttomaan, aktiiviseen elämään – siis kohti Coxan tärkeintä tavoitetta.

Vaikuttavinta tekonivelkirurgiaa

"Coxassa pääsin heti ihanan ja osaavan perehdyttäjän matkaan. Työyhteisöön on ollut todella helppo päästä mukaan ja esimiehet ovat aina lähellä."

- Maija, vuodeosaston sairaanhoitaja

Tutustu Coxan toimintaan blogissamme

Coxan palveluiden laadun varmistavat taitojen hyvä ylläpito sekä työntekijöiden ja potilaiden hyvinvoinnista huolehtiminen

“Coxassa jokainen saa olla oma persoonansa” – hyvä työpaikka syntyy tiiviillä yhteistyöllä ja osaamisen aktiivisella kehittämisellä

Monipuolisella tutkimustyöllä laadukkaampaa tekonivelkirurgiaa – coxa on erikoissairaanhoidon tutkimuksen kärkitekijä

Avoimet työpaikat