Coxa - Kuntarekry

Tule töihin Coxaan!

Tervetuloa töihin Coxaan!

Coxa etsii kasvavaan joukkoonsa jatkuvasti uusia osaajia, jotka haluavat olla mukana kehittämässä tekonivelkirurgian huippuyksikköä.

Coxan työntekijöitä yhdistää halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittää jatkuvasti osaamistaan. Haluamme olla henkilökunnallemme paikka, missä voimme tarjota parhaat mahdolliset edellytykset olla erikoissairaanhoidon huippuammattilainen.

Panostamme voimakkaasti tutkimus- ja kehitystyöhön, mikä luo hyvät edellytykset syvään ja monipuoliseen osaamiseen. Näin varmistamme, että henkilöstöllämme on aina viimeisin tieto käytettävissään.

Miksi töihin Coxaan!

Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit Coxassa pääset työskentelemään moniammatillisessa työyhteisössä ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa.

Erinomaiset henkilöstöedut Tarjoamme työntekijöillemme erinomaiset henkilöstöedut, joihin kuuluu esimerkiksi liikunta- ja kulttuurietuus, työmatkaedut ja työhyvinvointitapahtumat.

Työn ja vapaa-ajan huomioonottava työvuorosuunnittelu Pyrimme ottamaan työvuorosuunnittelussa huomioon työntekijöiden yksilölliset tarpeet, jotta työn ja vapaa-ajan tasapaino säilyy.

Kehittymismahdollisuudet Coxassa pääset kehittymään tekonivelkirurgian huippuammattilaiseksi. Mahdollistamme työntekijöidemme osallistumisen koulutuksiin sekä panostamme tutkimus- ja kehitystyöhön. Näin varmistamme, että henkilöstöllämme on aina viimeisin tieto käytettävissään.

Korkealaatuinen ja potilaslähtöinen hoitomme Potilastyytyväisyytemme on erinomainen ja saamme positiivista palautetta henkilöstömme hyvästä asenteesta, iloisesta työskentelyotteesta sekä erinomaisesta ammattitaidosta. Tekonivelleikkausten tulos sekä vaikuttavuus on meillä huippuluokkaa ja potilasvahinkojen määrä n. 50% pienempi kuin muissa Suomen sairaaloissa. Meillä työskentely on merkityksellistä, sillä hoitomme ansiosta mahdollistamme potilaille paluun toimintakykyiseen arkeen.

Tule mukaan osaavaan joukkoomme

Coxassa työskentelee vakituisesti yli 300 työntekijää: mm. ortopedejä, anestesialääkäreitä, sairaanhoitajia, anestesia- ja instrumenttihoitajia, fysioterapeutteja, osastosihteerejä, jne.

Kaiken Coxan toiminnan lähtökohtana on potilaslähtöisyys ja asiakastyytyväisyys.

Asiakastyytyväisyys ei ole vain hyviä leikkaustuloksia ja sujuvia hoitotoimenpiteitä vaan myös hyvä tunne – sekä työntekijälle että asiakkaalle. Siksi potilaan hoitoprosessi Coxassa on suunniteltu tarkkaan. Huolellisesti suunniteltua hoitopolkua pitkin potilaan askeleet kulkevat takaisin kivuttomaan, aktiiviseen elämään – eli kohti Coxan tärkeintä tavoitetta.

"Coxassa pääsin heti ihanan ja osaavan perehdyttäjän matkaan. Työyhteisöön on ollut todella helppo päästä mukaan ja esimiehet ovat aina lähellä."

- Maija, vuodeosaston sairaanhoitaja

Tutustu Coxan toimintaan blogissamme

Coxan palveluiden laadun varmistavat taitojen hyvä ylläpito sekä työntekijöiden ja potilaiden hyvinvoinnista huolehtiminen

“Coxassa jokainen saa olla oma persoonansa” – hyvä työpaikka syntyy tiiviillä yhteistyöllä ja osaamisen aktiivisella kehittämisellä

Monipuolisella tutkimustyöllä laadukkaampaa tekonivelkirurgiaa – Coxa on erikoissairaanhoidon tutkimuksen kärkitekijä

Avoimet työpaikat