Enontekiön kunta - Kuntarekry

Tervetuloa revontulten maahan!

Avoimet tehtävät

Työtä arktisen luonnon ympäröimänä

Enontekiö sijaitsee Käsivarren-Lapissa. Lumoavan luonnon keskellä on hyvä tehdä työtä ja omistautua harrastuksille. Moni on toteuttanut unelmansa täällä.

Enontekiöllä isoimmat työllistäjät ovat matkailusektori, luontaiselinkeinot ja Enontekiön kunnan erilaiset tehtävät. Lisäksi pienyritystoimintaa on erityisesti palveluiden, käsityöläisyyden ja rakentamisen sektoriella.

Enontekiön arki on kansainvälistä. Liikkuminen Norjaan ja Ruotsiin on vaivatonta, myös Enontekiön kansainvälinen lentokenttä toivottaa vuosittain tervetulleeksi 30 000 ulkomaalaista matkailijaa.

Lisätietoa Enontekiön matkailusta Lisätietoa Enontekiön kunnasta

Monipuolisia hommia tarjolla!

Opettaja, kokki, webdesigner ja moni muu on jo löytänyt paikkansa Enontekiöltä.
Olisko nyt sinun vuorosi?

Muut avoimet työpaikat Enontekiöllä

Hiljaista erämaat ja korkeita huippuja

Enontekiö on pinta-alaltaan Suomen kolmanneksi suurin ja samalla harvaan asutuin kunta. Enontekiöllä sijaitsee yli 60 % Suomen kaikista tuntureista ja kaikki yli 1000-metriset huiput. Tunnetuimmat niistä ovat Saana ja Halti Kilpisjärvellä.

Tietoa muuttajalle

Arktinen koti

Aikojen muovaama maa, vapaana virtaavat vedet ja tiettömät erämaat. Suurtuntureilta avautuva taivaanranta, joka kutsuu seikkailuun. Luonnosta elävä ja sitkeyttä huokuva arktinen seutu. Enontekiöllä voit kohdata luonnonvoimat ja aidon Lapin.

Erämaa on olohuoneemme

Enontekiöltä löytyy ikiroutaa sisältäviä soita, hiekkadyynejä, vesiputouksia ja arktisia tunturikasveja. Retkeily-, kalastus-, metsästys-, taide-, liikunta- ja valokuvausharrastuksille on Enontekiöllä hienot puitteet.

Ulkoilureitit Enontekiöllä

Värikäs taivas

Kun taivas on selkeä, revontulia näkyy Enontekiöllä kolmena yönä neljästä. Varaa mukaan lämmintä vaatetta, ehkäpä termospullollinen kaakaota ja varaudu elämäsi valonäytökseen.

Vapaa-ajan viettoa haluamallasi tavalla

Liikunta-, kulttuuri- ja nuorisopalvelut järjestävät tapahtumia ja säännöllistä viikkotoimintaa. Lisäksi Enontekiöllä voit osallistua Revontuli-opiston kursseille.

Vapaa-aikapalvelut