Tervetuloa revontulten maahan!

Avoimet tehtävät

Tee kanssamme merkityksellistä työtä

Enontekiön kunta edistää enontekiöläisten ja vapaa-ajan asukkaiden hyvinvointia sekä alueensa elinvoimaa mukaan lukien yritykset, elinkeinoharjoittajat ja yhdistykset.

Tavoitteemme on hyvä hallinto ja osaava henkilöstö. Olemme myös määritelleet arvomme, Enontekiöllä on hyvä tehdä työtä, töihin on mukava tulla ja töistä voi hyvillä mielin lähteä kotiin.

Monipuolisia hommia tarjolla!

Opettaja, kokki, webdesigner ja moni muu on jo löytänyt paikkansa Enontekiöltä.
Olisko nyt sinun vuorosi?

Muut avoimet työpaikat Enontekiöllä

Tietoa muuttajalle

Erämaa on toinen olohuoneemme

Enontekiöltä löytyy ikiroutaa sisältäviä soita, hiekkadyynejä, vesiputouksia, arktisia tunturikasveja sekä tietysti Suomen korkeimmat huiput? Suurtuntureilta avautuva taivaanranta kutsuu seikkailuun. Retkeily-, kalastus-, metsästys-, liikunta- ja valokuvausharrastuksille on Enontekiöllä hienot puitteet.

Ulkoilureitit Enontekiöllä

Puhdas ilma

Kansainvälisyys on arkea

Enontekiö sijaitsee Suomen Käsivarressa Norjan ja Ruotsin rajalla. Kunta on pinta-alaltaan Suomen kolmanneksi suurin. Sen alueella sijaitsee yli 60 % Suomen kaikista tuntureista ja kaikki yli 1000-metriset huiput. Tunnetuimmat niistä ovat Saana ja Halti Kilpisjärvellä. Enontekiö tunnetaan laajoista, omaleimaisista, erämaa-alueista ja se onkin luontomatkailijoiden suosima käyntikohde.

Värikäs taivas

Vapaa-ajan viettoa haluamallasi tavalla

Liikunta, kulttuuri ja nuorisopalvelut järjestävät tapahtumia ja säännöllistä viikkotoimintaa. Lisäksi Enontekiöllä voit osallistua Revontuli-opiston kursseille.

Vapaa-aikapalvelut