Skip to main content
Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Tule meille töihin

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo on paras paikka erityistä tukea tarvitseville, kehitysvammaisille sekä lastensuojelun asiakkaille. Eskoo on hyvä ja arvostettu työnantaja.

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo on sosiaalihuollon erityispalvelujen osaaja, kehittäjä ja palvelujen tuottaja. Olemme erikoistuneet vammaispalveluihin ja lastensuojeluun.
Uskomme että jokaisella on oikeus kasvuun ja hyvään elämään. Siksi haluamme tukea asiakkaan oman elämän hallintaa, auttaa häntä arkielämän tehtävissä ja kannustaa osallistumaan yhteiskunnan toimintaan.

Eskoon palvelut ja vaikutukset ulottuvat pohjalaismaakuntiin sekä koko Suomeen. Toimimme kotimaisissa ja ulkomaisissa verkostoissa ja kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme.
Meitä Eskoossa työskenteleviä on yli 300. Tuki- ja osaamiskeskus Eskoossa on jatkuvasti auki lukuisia työpaikkoja eri palveluyksiköissämme.
Asiantuntijapalveluitamme käyttää noin 800 asiakasta vuodessa.

Päätoimipisteemme sijaitsee Seinäjoella. Muut palvelukeskuksemme sijaitsevat Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa sekä Tervajoella Vaasan Vähäkyrössä.

Vireä Seinäjoki on maan ainoita kasvukeskuksia. Pohjanmaalla on hyvä asua, opiskella ja harrastaa, ja Eskoon moniammatillisessa ja innostuneessa työilmapiirissä on hyvä tehdä työtä.

Meillä voit kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi. Me Eskoossa innostumme osallisuudesta, oppivasta asenteesta sekä omien vahvuuksien käyttämisestä. Haluamme, että työntekijämme viihtyvät työssään ja voivat hyvin.

Lisätietoa meistä löydät www.eskoo.fi

Eskoon arvot

Ihmisarvon kunnioittaminen
Vastuullisuus
Uudistumiskyky

Työpaikat
Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä 8

Näytä kaikki