Espoon kaupunki - Kuntarekry

Tervetuloa osaavaan joukkoomme

Monien mahdollisuuksien Espoo

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Töissä Espoolla

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.

näin rekrytoimme

Ammattilaisena Espoossa

Espoon kaupungilla on työntekijöitä noin 10 000. Työntekijöistämme monet työskentelevät varhaiskasvatuksen opettajina tai lastenhoitajina, peruskoulun luokanopettajina ja lehtoreina, insinööreinä, asiantuntijoina, suunnittelijoina tai ohjaajina. Erilaisia tehtävänimikkeitä on satoja. Minkä alan ammattilainen sinä olet?

Kiinnostaako sinua työskentely varhaiskasvatuksen parissa? Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

jätä yhteystietosi tutustu työnantajaesitteeseemme

Tervetuloa joukkoomme

Espoon kaupunki työllistää noin 10 000 henkilöä eri toimialoilla ja erilaisissa työtehtävissä. Kenties näistä löytyisi myös sinun seuraava urapolkusi?

Nuorisonohjaajana Espoon kaupungilla

Ali kertoo työstään nuorisonohjaajana Espoon alueellisissa nuorisopalveluissa.

Varhaiskasvatuksen opettajana ja lastenhoitajana Espoon kaupungilla

Varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja kertovat työstään Espoon kaupungilla.

Luokanopettajana Espoon kaupungilla

Auroran koulun luokanopettaja Sari Nyrhinen kertoo työstään Espoon kaupungilla.

Lupavalmistelijana Espoon kaupungilla

Rakennusvalvonnan lupakäsittelijä Nicole Ahtokivi ja lupavalmistelija Riikka Rautia kertovat työstään Espoon kaupungilla.

Kaikki avoimet työpaikkamme

avoimet työpaikat