Skip to main content
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut on yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Asukkaita alueella on noin 128 000 ja heitä palvelemassa n. 5000 Eksotelaista. Toimipisteitä meillä on noin 100, joista 11 on terveyskeskuksia ja yksi laajan päivystyksen sairaala, joten valinnan varaa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.

Käy katsomassa oheisesta videosta millainen on ihmeellinen eteläkarjalainen: https://www.youtube.com/watch?v=tjJIyM7c4-g

Avoimet hakemukset
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote 2

Työpaikat
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote 37

Näytä kaikki
Näytä kaikki