Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue - Kuntarekry

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000.

Sijaisille

Jätä hakemus Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen sijaisuuksiin

Sijaisuudet

Lue lisää työmahdollisuuksistamme

Opiskelijoille

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on tarjolla monipuolinen valikoima harjoittelupaikkoja sosiaali-ja terveysalan opiskelijoille. Harjoittelua voi suorittaa joko Seinäjoen keskussairaalassa tai sote-keskuksissa (7+1), jotka sijaitsevat ympäri maakuntaa. Hyvinvointialueella on vuosittain harjoittelussa noin 2500 sote-alan opiskelijaa.

Lue lisää

Etelä-Pohjanmaa

Etelä-Pohjanmaa tarjoaa monia mahdollisuuksia asuinpaikkana! Linkeistä pääset tutustumaan lisää Etelä-Pohjanmaan tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Tervetuloa Etelä-Pohjanmaalle!

Etelä-Pohjanmaan maakunta sijaitsee läntisessä Suomessa. Sen muodostavat 18 kuntaa, joissa asuu noin 195 000 asukasta. Keskuskaupunki on noin 64 000 asukkaan Seinäjoki, joka on kasvattanut väestöään yhtäjaksoisesti vuodesta 1951 lähtien – pitempään kuin yksikään toinen maakuntakeskus Suomessa.

Etelä-Pohjanmaa kunnat

Etelä-Pohjanmaan maakunta sijaitsee läntisessä Suomessa. Sen muodostavat vuoden 2021 alusta lähtien 18 kuntaa, joissa asuu noin 195 000 asukasta. Uusin jäsenkuntamme on vuoden 2021 alussa Etelä-Pohjanmaan maakuntaan liittynyt Isokyrö.

Asukkaaksi - Seinäjoki

Kaupunkimme kasvaa ja kehittyy jatkuvasi yhdessä asukkaidensa kanssa. Sinäkin olet tervetullut rakentamaan sekä kodin että elämän Seinäjoelle, avaruuden pääkaupunkiin.

Visit Lakeus

Tervetuloa elämysten Etelä-Pohjanmaalle! Näyttävät peltomaisemat ovat nähtävyys jo itsessään, mutta perheille ja luontomatkailijoille Etelä-Pohjanmaa tarjoaa upeita mahdollisuuksia riemuita ja luoda ikimuistoisia hetkiä. Toivottavasti löydät sivustoltamme inspiraatiota retkillesi - olemme koonneet yhteen matkakertomuksia, reittejä, podcastin sekä runsaasti tietoa kohteista.

Hyvinvointialueen avoimet työpaikat