Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri – ihmisen terveyden tähden

Eteläpohjalaisten kuntien omistama Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri tarjoaa monipuolisia erikoissairaanhoidon palveluja. Sairaanhoitopiiriin kuuluu 18 kuntaa, joissa on asukkaita on asukkaita yhteensä lähes 200 000. Erikoissairaanhoito on keskittynyt Seinäjoen keskussairaalaan. Vuonna 2021 Kyrkösjärven rantaan rakentuvaan M-taloon siirtyvät EPSHP:n psykiatrian ja kuntoutuksen toimintayksiköt. Laajan päivystyksen sairaalana toimimme ympäri vuorokauden.

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on maakunnan suurimpia työnantajia. Palveluksessamme on yli 3000 eri alan ammattilaista. Sairaanhoitopiiri tarjoaa monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä niin terveydenhuollon kuin muidenkin alojen ammattilaisille. Toimintamme kulmakiviä ovat osaava henkilökunta, nykyaikaiset tilat ja teknologisesti korkeatasoiset laitteet.

Sairaanhoitopiiri on työnantajana koulutus- ja tutkimusmyönteinen. Uusille työntekijöille lupaamme kunnollisen perehdytyksen ja kollegoiden tuen. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka – ohjelmassa, jossa kehitetään organisaation perheystävällisiä asenteita ja toimintatapoja työntekijän työn ja muun elämän yhteensovittamiseksi.

Sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Liity osaavaan joukkoomme kehittymään ja turvaamaan eteläpohjalaisille hyvää hoitoa.

Avoimet hakemukset
Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri 3

Työpaikat
Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri 16

Näytä kaikki
Näytä kaikki