Etelä-Savon hyvinvointialue - Kuntarekry

Eloisa

Etelä-Savon hyvinvointialue

Liity Savon suurimpaan orkesteriin!

Tervetuloa turnéelle sote- tai pelastusalan osaaja! Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa tarjoaa työpaikkoja monenlaisten eri instrumenttien taitajille. Jokaista tarvitaan, jotta soitto soi niin kuin sen kuuluu. Suurimmat, sinfonialuokan kokoonpanot meillä on Mikkelissä, Savonlinnassa ja Pieksämäellä. Sen lisäksi löytyy monenlaista pienempää pumppua yhteensä 12 kunnan alueelta.

Olitpa juuri maailmankiertueelta palannut tai vasta ensimmäistä bändiäsi etsivä – Eloisalta löydät työelämän harmoniaa!

Eloisa tunnetaan rennosta ilmapiiristä ja hyvästä yhteishengestä. Meillä hierarkiat ovat matalia eikä orkesterinjohtajaa tarvitse pokkuroida. Pääset vaikuttamaan työhösi ja rakentamaan juuri sinulle sopivaa työelämää.

Koulutus- ja etenemismahdollisuuksia on laajasti tarjolla instrumentista riippumatta, ja tuemme esimerkiksi hybridi- tai osapäivätyötä. Kanssamme voit mainiosti tehdä pidemmänkin turnéen, tai aloittaa vaikkapa yksittäisestä keikasta.

Kiertueen tahtia voi säädellä, ja hyvälle asemapaikalle voi perustaa vaikka oman housebändin. Stagelta toiselle siirtyminen käy sutjakasti, vaikka tulisit paikalle kauempaakin.

Eloisa työsuhde tarjoa sinulle:

● Monipuolisia työmahdollisuuksia sosiaali- ja terveyspalveluiden, ikääntyneiden palvelujen sekä pelastusalan tehtävissä.
● Modernin ja viihtyisän työympäristön 12 kunnan alueella
● Loistavat henkilöstöedut.
● Runsaasti koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia.
● Hyvää yhteishenkeä rennossa työyhteisössä.

Muiden etujen lisäksi kilpailutathan myös palkkasi meillä. Tarjoamme huippuhyvän palkkatason lähes kaikissa ammattiryhmissä!

Kun pillit on työpäivän jälkeen laitettu pussiin, ehtii Etelä-Savossa kokea vaikka mitä.

Hyvän elämän edellytyksiä riittää: Asuminen on edullista, luonto lähellä ja kulttuuria sekä harrastusmahdollisuuksia piisaa.

Eroa kiireestä - Muuta Etelä-Savoon

Onko ruuhka-Suomi nähty ja leppoisampi arki houkuttelee? Mitä jos ottaisit eron kiireestä ja solmisit suhteen Etelä-Savoon. Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. 

Tutustu Etelä-Savon moniin mahdollisuuksiin ja kuvaakin kauniimpiin paikkakuntiin:

www.mikkeli.fi

www.savonlinna.fi

www.eroakiireesta.fi

www.pieksamaki.fi

Ammattilaiseksi Eloisalle

Tarjoamme laajasti työmahdollisuuksia useiden eri alojen ammattilaisille. Mikä meidät erottaa muista? Haluamme olla paras työpaikka juuri sinulle. Teemme työtä suurella sydämellä kaikki yhdessä ja toisiamme kunnioittaen.

Hoitajaksi ja sosiaalialan töihin

Eloisalla voit työskennellä hoitajana useissa eri toimipisteissä useilla eri paikkakunnilla ja usealla eri koulutustaustalla.

Me arvostamme sinua ja haluamme, että viihdyt työssäsi!

Tarjolla on myös keikkatöitä ja lyhyitä sijaisuuksia. Valitse itse missä, milloin ja miten paljon töitä teet.

Lääkäriksi

Eloisassa sinulla on mahdollisuus työskennellä useissa eri toimipisteissämme Etelä-Savon alueella. Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia niin sote-keskuksissa, kuin erikoissairaanhoidossa lääkäriuran eri vaiheisiin. Modernina työnantajana tarjoamme myös etätyö ja hybridityömahdollisuuksia.

Tule tekemään työtä Eloisalla sydämellä!

Pelastustyöntekijäksi

Tule pelastusalan tehtäviin Etelä-Savoon! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän hyvän ja savolaisen lupsakan työilmapiirin kera. Turvaa työlläsi Etelä-Savoa!

Tule mukaan rentoon työporukkaamme, hoidamme työmme arvojemme mukaisesti: inhimillisesti, ammatillisesti ja luotettavasti.

Vaalijala

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus sijaitsee Nenonpellon kauniissa maalaismaisemissa Pieksämäellä. Tämä erityinen paikka valloittaa sydämen.

Olisitko sinä uusi osaaja työskentelemään erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden parissa?

Avoimet työpaikkamme