Skip to main content
Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky. Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky. Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

TÖIHIN ESSOTEEN

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

KEHITY KANSSAMME

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

PALVELUKSESSAMME ON USEITA ERI ALOJEN AMMATTILAISIA

Haemme jatkuvasti palvelukseemme eri alojen ammattilaisia, muun muassa lääkäreitä, sairaanhoitajia, sosiaalityöntekijöitä ja muita sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia sekä tila- ja tukipalvelujen, hallinnon, tietohallinnon ja talousalan ammattilaisia. Haemme myös palveluseteliyrittäjiä ja perhehoitajia.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Työpaikat
Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky. 40

Näytä kaikki
Näytä kaikki