Eteva kuntayhtymä

Eteva kuntayhtymä

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaispalvelujen tuottaja. Huolehdimme 2 500 vammaisen ja kehitysvammaisen henkilön asumisen ja työ- ja päivätoiminnan palveluista osana kunnallista palvelujärjestelmää.

Henkilökuntaa Etevassa on n. 1 400, joista 90 % toimii lähityössä. Lisäksi sijaisina toimii vuosittain n. 1 000 henkilöä.

Asumisen ja työ- ja päivätoiminnan yksiköissä suurin osa työskentelee ohjaajan tai avustajan tehtävässä. Asiantuntijapalveluja antavat psykologit, puhe-, toiminta-, fysio-, musiikki, psyko-, ja seksuaaliterapeutit, kuntoutusohjaajat, AAC-ohjaajat ja sosiaaliohjaajat/-työntekijät. Hallinnolliset tukipalvelut työllistävät talous-, it ja henkilöstöhallinnon ammattilaisia.

Eteva tarjoaa mielekästä työtä ja monipuolisia tehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Etevassa omaan työhön ja hyvinvointiin voi vaikuttaa. Arvostamme työntekijöiden osaamista ja arjen luovia ratkaisuja. Henkilöstöetuina tarjoamme henkilökuntaruokailun, kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä kattavan työterveyshuollon.

Työpaikat
Eteva kuntayhtymä 0

Näytä kaikki
No org results text

Ei tuloksia

Työnantajalla ei ole tällä hetkellä työpaikkailmoituksia julkaistuna.