Eurajoen kunta - Kuntarekry

Hyvinvoinnin ytimessä

Kaikki puhuvat toimivista palveluista - mutta meillä ne ovat täyttä totta

”Kunta on riittävän iso että se toimii, mutta riittävän pieni että ihminen kohdataan yksilönä eikä massana.” - yksi kuntalaiskyselyyn 2022 vastanneista.

Kaikki puhuvat toimivista palveluista - mutta meillä ne ovat täyttä totta. Kunnan vahvuuksia ovat erityisesti julkisten palveluiden taso ja saatavuus sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja yhdistystoiminta.

Eurajoki on lapsiystävällinen paikkakunta, jossa on matala veroprosentti, edullisia tontteja sekä harrastusmahdollisuuksia laidasta laitaan. Eurajoki on turvallinen asuinympäristö, josta on helpot yhteydet naapurikaupunkeihin Raumalle ja Poriin.

Työnantajana haluamme olla sekä vetovoimainen että pitovoimainen

Palkkauksen suhteen meillä on erilaiset arviointijärjestelmät toiminnassa ja tavoitteemme on tarjota työntekijällemme hyvät työolosuhteet sekä tehtävän vaativuuteen perustuva kilpailukykyinen palkka.

Liukuva työaika ja etätyömahdollisuudet toimivat niihin soveltuvissa tehtävissä. Hyvinvoinnista huolehdimme mm. Smartumin liikunta- ja kulttuuriedun sekä Puhti-hyvinvointityöryhmän toiminnan avulla. Työterveyshuollostamme vastaa Terveystalo Julkiset Oy.

Eurajoella menee hyvin

Yhdessä asiassa Eurajoki poikkeaa merkittävästi muista kunnista. Se ei ole pelkästään Olkiluodon voimala, vaan vauraus jota se tuo mukanaan Eurajoelle. Parhaiten se näkyy asukkaiden tyytyväisyydessä kunnan palveluihin ja puitteisiin. Eurajokea pidetään hyvänä paikkana perustaa koti, asua ja elää.

Merellinen Eurajoki

Avoimet työpaikkamme

Hyvän elämän eväät Eurajoelta