FCG HR-ohjelmistot - Kuntarekry

Tule hyvän elämän tekijäksi

Keitä me olemme?

Olemme moderneja rekrytointi ja HR- ohjelmistotuotteita sekä -palveluita kehittävä työyhteisö. Tunnetuin palvelumme on kunta-alan tarpeisiin kehitetty rekrytoinnin kokonaisratkaisu Kuntarekry, jota käyttää n. 400 kuntaorganisaatiota ja yli puoli miljoonaa aktiivista työnhakijaa.

Vuosien varrella olemme tulleet tunnetuksi markkinoilla työmme laadukkaasta jäljestä, ja siitä, että henkilöstö viihtyy meillä poikkeuksellisen hyvin. Meillä työskentelee liki 50 ohjelmistopalveluliiketoiminnan ammattilaista. Tiimeistämme löytyy huippuluokan osaamista kehittämisestä käyttöympäristöihin, automaatiotestauksesta käyttöliittymäsuunnitteluun tai vaikkapa SaaS-tuotemarkkinoinnista asiakaspalvelun ammattilaisiin.

Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti ja tällä työllä haluamme varmistaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen käyttäjä- ja asiakaskokemuksen. Laadukkaasti toimivat palvelut ovat meille sydämen asia.

Meillä saat vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa.

Tarjoamme joustavan, hauskan ja omistautuneen työyhteisön. Arjessa työtä teemme itseohjautuvissa tiimeissä, joista löytyy asiantuntevat työkaverit ja tiimiläisiin luottavat tiiminvetäjät. Työn organisoimisen vapaus, aito mahdollisuus etätöihin sekä itseohjautuminen on aina ollut tekemisemme yksi kulmakivistä. Ahkeroimme tavoitteidemme eteen kovasti, mutta vastapainoksi osaamme myös pitää hauskaa yhdessä.

Jos haluat kuulla lisää avoinna olevista tehtävistä tai meistä, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Jätä yhteystietosi

Kehitä ja kehity huippuosaajaksi

Työssäsi pääset olemaan mukana kehittämässä yhteiskunnallisesti merkittäviä palveluita. 2020 vuoden aikana Kuntarekry-palvelualustan kautta julkaistiin 100 000 työpaikkaa ja vastaanotettiin puoli miljoonaa työhakemusta. Sijaisvälitysohjelmisto välitti kiireelliselle työlle tekijän 1,5 miljoonaa kertaa, valtaosin alle viidessä minuutissa.

Pystyt kehittämään itseäsi ja osaamistasi oppimalla muilta tai osallistumalla koulutuksiin ja konferensseihin. Meillä osaamista jaetaan ja uskomme vahvasti jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Ohjelmistokehitystyömme ytimessä on moderni web-sovelluskehitys suurille käyttäjäryhmille keskeisimmillä teknologioilla ja innovatiivisilla UX-ratkaisuilla. Varmistamme, että palvelumme täyttää kaikissa tilanteissa vaatimukset muun muassa tietoturvan, suorituskyvyn ja saavutettavuuden osalta.

Osallistuminen tuotteidemme kehittämiseen tarjoaa kehittäjälle kokonaisvaltaista kokemusta ja vahvan referenssin. Meillä pystyt oman kiinnostuksesi mukaan osallistumaan myös erilaisiin tuote- tai palvelukokeiluihin.

Mitä tarjoamme säännöllisen palkan lisäksi?

  • Ammattimaisen asenteen työntekoon sopivan rennolla otteella
  • Työn jouston elämän muuttuvien tarpeiden mukaan
  • Mahdollisuus työskennellä siellä missä koet sen itsellesi parhaaksi
  • Modernit työkalut ja ketterät tekemisen prosessit
  • Laadukkaan perehdyttämisen ja työporukan missä halutaan oppia ja kehittyä
  • Lounas- ja liikunta/kulttuuri/puhelin edun
  • Ohjattua taukoliikuntaa
  • Laajat työterveyspalvelut
  • Sairaan lapsen hoitopalvelu

Ja paljon mukavia työyhteisön virtuaalitapahtumia oman mielenkiinnon mukaan, kuten after workkeja ja hackatoneja.

Tiimissämme on monen alan asiantuntijoita

Meillä työskentelee noin 50 ohjelmistokehittämiseen, käyttöympäristöihin, testaamiseen, käyttöliittymäsuunnitteluun, tuotekehitykseen, asiakaspalveluun ja konsultointiin erikoistunutta huippuammattilaista. Olisitko sinä yksi meistä?

Uratarinoissa arjestamme kertovat Anne-Mari, Annika ja Kimmo

Anne-Mari, palvelupäällikkö

"Omassa työssäni parasta ovat asiakkaat ja työkaverit. Työssä palkitsevaa on se, kun voi tarjota asiakkaille heidän työtään helpottavia työkaluja ja vinkkejä."

Annika, UX-designer

"Nautin työssäni eniten siitä, että pystyn yhdistelemään erilaisia vahvuuksiani ja mielenkiinnonkohteitani sekä saan palautetta ja pystyn oppimaan jatkuvasti uutta."

Kimmo, avainasiakaspäällikkö

"Tärkeänä pidän myös sitä, että FCG:llä on mahdollisuus erityisen hyvin yhteensovittaa työ- ja vapaa-aika ja töitä pystyy tekemään etänä missä vain."

Esa, DevOps-asiantuntija

"Parasta tässä työssä on ehdottomasti vapaa ja positiivinen ilmapiiri sekä mahdollisuus oman osaamisen kehittämiseen itselleen mieluisalla tavalla."