FCG Talent Oy

Haluatko tehdä työtä, jossa pääset käyttämään vahvuuksiasi ja luovuuttasi? Haluatko olla mukana monipuolisissa ja mielenkiintoisissa projekteissa?

FCG Talentilla saa vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa. Tarjoamme joustavan, hauskan ja omistautuneen työyhteisön. Meillä on mukavat työkaverit ja leppoisat esimiehet. Luottamus toisiin ja työmoraali ovat korkealla. Ahkeroinnin vastapainoksi osaamme pitää myös hauskaa yhdessä.

Meillä pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Pääset osallistumaan mielesi mukaan erilaisiin koulutuksiin ja konferensseihin. Meillä osaamista jaetaan ja uskomme vahvasti jatkuvaan itsensä kehittämiseen.

Panostamme voimakkaasti tuotekehitykseen ja parempien asiakaskokemusten luomiseen. Siksi meillä Talentilla on aina paikkoja auki lahjakkaille ja motivoituneille ihmisille. Eikä meitä haittaa, vaikka haluaisit tehdä etätöitä mitä erilaisimmista paikoista. Joustavuus tarkoittaa meillä sitä, että voit tehdä töitä siellä missä sinulle parhaiten sopii ja silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Testimonial picture

Töitä riittää, mutta tekeminen on mukavaa hyvässä porukassa. Meillä saa olla oma itsensä.

-Kalle Matihaldi

Testimonial picture

Töissä koodari, iltaisin hakkeri. Intohimonani on koodaaminen ja elektroniikka. Uusien asioiden omaksuminen on osa luonnettani ja minut voikin heittää oikeastaan projektiin kuin projektiin. Talentissa minut tunnetaan myös IoT-kotiprojekteista, joiden lopputuotoksista osa on otettu Talentissakin käyttöön. Meillä suhtaudutaan myönteisesti itsensä kehittämiseen ja saatatkin törmätä minuun JFokuksen ja Disobeyn tyyppisissä konferensseissa.

-Esa

Työpaikat
FCG Talent Oy 0

Näytä kaikki
No org results text

Ei tuloksia

Työnantajalla ei ole tällä hetkellä työpaikkailmoituksia julkaistuna.