Hämeenkyrön kunta

Tervetuloa meille töihin!

Hämeenkyrön kunta työnantajana

Hämeenkyrö on 10 600 ihmisen kotikunta, joka työllistää lähes 400 henkilöä. Hämeenkyrö sijaitsee 3 tien varressa vain 30 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Hämeenkyrö on hyvä paikka elää, asua ja olla töissä. Pyrimme pitämään kuntamme menestyvänä ja aktiivisena niin, että olisimme jatkuvasti kasvava kunta niin palveluiden kuin asukaslukummekin osalta. Teemme päätöksiä rakentavasti, tavoitteellisesti sekä aina toista kunnioittaen. Haluamme, että meidän työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa. Käy tutustumassa Hämeenkyröön tarkemmin, katso avoimet työpaikat ja hae meille töihin!

Hyvä työnantaja, osaava henkilöstö

Me Hämeenkyrön kunnassa pyrimme strategiassamme siihen, että olisimme mahdollisimman hyvä työnantaja. Tarjoamme nykyaikaiset työtilat ja laitteistot sekä kannustavan työympäristön, jossa on hyvät mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Katso alla olevasta painikkeesta kaikki avoimet työpaikkamme ja hae rohkeasti mukaan osaavaan joukkoomme!

katso avoimet työpaikat

Pirkanmaan vihreä helmi

Kansallismaisemistaan ja vesistöistään tunnettu Hämeenkyrö on viisaasti vihreä, lähiruoalla, biotaloudella ja kiertotaloudella kestävää kasvua tuleville sukupolville rakentava maaseutumainen kunta. Hinku-kuntana kannustamme myös asukkaita ja yrityksiä kestävään kehitykseen ja uusien energiamuotojen käyttöön. Vähennämme liikenteen päästöjä edistämällä joukkoliikennettä, kevyttä liikennettä ja vähäpäästöisiä energiamuotoja. Kaikki kunnan toiminta on kustannustehokasta ja resurssit viisaasti ja vaikuttavasti käyttävää.

lue lisää

Tutustu eri toimialoihimme

Hämeenkyrön kunnassa voit työskennellä esimerkiksi seuraavilla toimialoilla

Sivistyspalvelut

Tavoitteenamme on tarjota laadukasta ja monipuolista varhaiskasvatusta ja opetusta Hämeenkyrön kunnan lapsille ja nuorille. Meillä pääset työskentelemään merkityksellisissä tehtävissä lasten kehityksen parissa, mitä parhaimmassa työyhteisössä. Ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Elinympäristöpalvelut

Elinympäristöpalveluissa on monipuolisia tehtäviä liittyen esimerkiksi asumiseen ja rakentamiseen, kaavoitukseen, vesihuoltoon, ympäristönsuojeluun tai ateria- ja puhtauspalveluihin. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme vastaamaan nykypäivän haasteisiin.

Tällä hetkellä haemme joukkoomme: