Hämeenkyrön kunta - Kuntarekry

Hämeenkyrön kunta

Tervetuloa meille töihin!

Hämeenkyrön kunta työnantajana

Hämeenkyrö on hyvän elämän ja yrittämisen koti. Olemme 10 600 asukkaan kunta vain 30 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Meillä työskentelee noin 400 ammattilaista huolehtimassa asukkaiden sujuvasta arjesta ja palveluista. Pyrimme pitämään kuntamme elivoimaisena ja aktiivisena niin, että olisimme jatkuvasti kehittyvä kunta niin palveluiden kuin asukaslukummekin osalta. Teemme päätöksiä rakentavasti, tavoitteellisesti sekä aina toista kunnioittaen. Haluamme, että meidän työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa. Käy tutustumassa Hämeenkyröön tarkemmin, katso avoimet työpaikat ja hae meille töihin!

Hyvä työnantaja, osaava henkilöstö

Me Hämeenkyrön kunnassa haluamme huolehtia henkilöstömme hyvinvoinnista. Tarjoamme nykyaikaiset työtilat ja laitteistot sekä kannustavan työympäristön, jossa on hyvät mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Katso alla olevasta painikkeesta kaikki avoimet työpaikkamme ja hae rohkeasti mukaan osaavaan joukkoomme!

katso avoimet työpaikat

Pirkanmaan vehreä helmi

Elinvoimaisessa Hämeenkyrössä elät ja työskentelet yhteisöllisesti viihtyisässä ympäristössä, jossa upeat kansallismaisemat sekä rento, kestävä ja sujuva arki yhdistyvät hyvin hoidettuun talouteen. Rakennamme ja ylläpidämme jatkuvasti houkuttelevaa, siistiä kuntaympäristöä ja tuemme kestävän elämäntavan mukaisia valintoja.

lue lisää

Tutustu eri toimialoihimme

Hämeenkyrön kunnassa voit työskennellä esimerkiksi seuraavilla toimialoilla

Sivistyspalvelut

Tavoitteenamme on tarjota laadukasta ja monipuolista varhaiskasvatusta ja opetusta Hämeenkyrön kunnan lapsille ja nuorille. Meillä pääset työskentelemään merkityksellisissä tehtävissä lasten kehityksen parissa, mitä parhaimmassa työyhteisössä. Ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Elinympäristöpalvelut

Elinympäristöpalveluissa on monipuolisia tehtäviä liittyen esimerkiksi asumiseen ja rakentamiseen, kaavoitukseen, vesihuoltoon, ympäristönsuojeluun tai ateria- ja puhtauspalveluihin. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme vastaamaan nykypäivän haasteisiin.

Tällä hetkellä haemme joukkoomme: