Skip to main content
Hangon kaupunki Hangon kaupunki Hangon kaupunki

Hangon kaupunki

Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman.

Hangon kaupungissa asuvia noin 8000 asukasta palvelee kaikkiaan noin 600 kaupungin työntekijää ja viranhaltijaa. Kaupunki on Hangon suurin työnantaja. Henkilökunnasta valtaosa – yli kolme neljäsosaa – on naisia. Suurimpia työllistäjiä ovat perusturva- ja sivistyssektorit, jotka yhteensä työllistävät noin 400 henkilöä.

Hangon kaupunki on luotettava ja kannustava henkilöstön kyvyt ja taidot huomioon ottava työnantaja, joka toteuttaa oikeudenmukaista ja kilpailukykyistä henkilöstöpolitiikkaa turvallisessa ja hyvämaineisessa kaksikielisessä työympäristössä.

Henkilöstöjohtamisen keskeisiä arvoja ovat oikeudenmukaisuus, yhteisiin tavoitteisiin ja työyhteisön kehittämiseen sitoutuneen ja asiantuntevan henkilöstön arvostus, yhteistoiminta ja kumppanuus sekä turvallisuus.

Työpaikat
Hangon kaupunki 23

Näytä kaikki
Näytä kaikki