Hyvinkään kaupunki - Kuntarekry

Tervetuloa töihin Hyvinkäälle!

Tutustu eri aloihin

Löydä oma paikkasi Hyvinkäältä

Varhaiskasvatus

Hyvinkään varhaiskasvatuspalvelut tukevat hyvinkääläisten lasten kasvua ja oppimista yhdessä vanhempien kanssa. Meillä on tarjolla töitä monenlaisille osaajille mm. lastenhoitajille, varkaiskasvatuksen opettajille.

Opettajat

Opettajille on tarjolla tehtäviä aina perusopetuksesta, lukioon ja ammatilliseen koulutukseen. Meillä työskentelee myös paljon Koulunkäynninohjaajia. Käy kurkkaamassa avoimet paikat ja hae mukaan!

Hyvinvointipalvelut

Hyvinvointipalvelut edistävät kaikenikäisten kuntalaisten hyvinvointia vahvistavaa kehittämistyötä. Meillä on töitä monenlaisille tekijöille mm. kirjastossa, museossa, nuorisotoimessa.

Elinvoima

Yritystoiminnan edistäminen, työllisyyden lisääminen, maaseutupalvelujen järjestäminen, maa- ja tonttipolitiikka, asuntopolitiikan valmistelu, kaavoitus ja kaupunkia koskevien yleisten kehittämishankkeiden valmistelu ja ohjaus.

Monipuoliset työmahdollisuudet

Hyvinkän kaupunki tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä luoda omannäköinen urapolku.

Meillä on avoin, luova ja uudistuva ilmapiiri, mikä tekee työstä sekä mielekästä, kehittävää että monipuolista.

Hyvinkää on hyvän työelämän kaupunki, josta etsitään tasapainoista, henkisesti rikasta ja luonnonläheistä elämää.

Hyvinkää on sopivan kokoinen elämyskaupunki, josta löytyy työ- ja harrastusmahdollisuuksia kaikille.

Tule mukaan rakentamaan kaupunkia noin 47 000 hyvinkääläiselle Uudenmaan viidenneksi suurimmassa kaupungissa. Teemme yhdessä töitä 1 700 ammattilaisen voimin asukkaita, yrityksiä, yhdistyksiä ja kaikkia meillä vierailevia varten. Toimintakulttuuriimme kuuluu innostuneisuus, sitoutuneisuus ja tehokas työtyyli.

Kurkkaa kaupungin työntekijöiden arkeen

Lue blogeja

Avoimet työpaikat: