Tule etsimään kanssamme täsmätietoa terveydestä

ISLAB

Me ISLABilla tuotamme tietoa terveyden edistämiseksi, jotta yksikään diagnoosi tai hoitopäätös ei jäisi ilman tarvittavaa ja oikeaa laboratoriotietoa. Meillä sinä teet omannäköisesi uran; kasvat, kehityt ja etenet työtehtävissä omien tavoitteidesi ja elämäntilanteesi mukaisesti. Olet osa 600 huippuosaajan yhteisöä, jossa kenenkään ei tarvitse selvitä töissä yksin.

Allow contentSalli sisältö kategoriassa analytics
Me olemme ISLAB – kotimainen ja turvallinen laboratoriokeskus

Olemme yksi Suomen suurimmista laboratoriokeskuksista ja elintärkeä osa suomalaista terveydenhuoltoa. Tarjoamme edistyksellisiä laboratoriopalveluja, jotka tukevat paikallisen hoitoketjun sekä koko yhteisön hyvinvointia. Itä-Suomen julkisen terveydenhuollon peruspilarina huolehdimme päivittäin väestömme terveysturvallisuudesta paikallisesti siellä, missä asiakkaat ja terveysalan ammattilaiset meitä tarvitsevat. Lupaamme äärimmäistä tarkkuutta 100% kotimaisella huippuosaamisella.

Vaihda ruuhkat rentouteen ja tolkuttomat kulut kohtuullisiin menoihin

Haluaisitko työskennellä rauhallisessa Itä-Suomessa vesistöjen ja puhtaan luonnon ympäröimänä, osana moniammatillista asiantuntijatiimiä? Meillä ISLABissa on tarjolla mielenkiintoista ja vastuullista työtä laboratorioalan ammattilaisille ja opiskelijoille. ISLAB tarjoaa sinulle osaavan työyhteisön tuen, monipuoliset henkilökuntaedut ja mahdollisuuden työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen joustavasti.

Tee omannäköisesi ura 600 huippuosaajan yhteisössä

Meille on tärkeää, että voit kehittyä työssäsi ja edetä työurallasi toivomallasi tavalla. Tarjoamme työntekijöillemme jatkuvasti tilaisuuksia osaamisen ylläpitoon ja uuden oppimiseen erilaisilla koulutuksilla. Tuemme myös omaehtoista tutkinto-opiskelua esimerkiksi, kun sinun täytyy syventää osaamistasi, haluat edetä vaativampiin asiantuntijatehtäviin tai kouluttautua toiselle erikoisalalle. Opiskelijoille tarjoamme kesäsijaisuuksia tai keikkatöitä. Niistä urapolut jatkuvat luontevasti sijaisuuksiin tai vakituisiin työtehtäviin.

ISLABissa on töitä eri ammattiryhmille lyhyistä sijaisuuksista aina vakituisiin työsuhteisiin. Neljä keskuslaboratoriotamme ja noin 80 palvelupistettämme huolehtii asiakkaistamme paikallisesti kaikkialla Itä-Suomessa. Otamme näytteitä sairaaloissa, terveysasemilla ja lähilaboratorioissa sekä osastoilla ja tutkimme ne omissa laboratorioissamme. Useissa tehtävissä voit tehdä elämäntilanteesi mukaisesti joko päivä- tai vuorotyötä. Jos muutat, voi sisäinen siirto toisiin tehtäviin tai erikoisalalle onnistua kätevästi, koska ISLAB toimii usealla paikkakunnalla.

Avoimet työpaikat