Jämsän kaupunki - Kuntarekry

Muut etsivät hakijoita. Me tekijöitä.

Aikaa elämälle!

Runsas 600 tekijää on valinnut työpaikakseen Jämsän kaupungin. Meillä työskentelee osaajia kolmella toimialalla useissa eri tehtävissä. Meillä voit työskennellä monella eri alalla kuten varhaiskasvatuksessa, koulutuksessa, teknisen- sekä hallinnonaloilla. Työhyvinvoinnista ja osaamisen kehittämisestä huolehdimme jatkuvasti. Työssä kunnioitamme toisiamme, työilmapiiri on ystävällinen ja töissä on kiva olla.

Meillä voit näyttää ja kehittää osaamistasi laajan henkilöstön koulutustarjonnan tuella. Kaupunkimme on murrosvaiheessa – henkilöstömme uusiutuu seuraavien vuosien kuluessa rivakasti. Uusia uramahdollisuuksia avautuu eri aloilla. Seuraa työpaikkojamme. Jos et löydä juuri nyt sopivaa, jätä meille avoin hakemuksesi. Me seuraamme Sinua.

Muut etsivät hakijoita. Me tekijöitä. Liity joukkoon!

Jämsän kaupungilla voit työskennellä monipuolisissa tehtävissä:

Sivistystoimi

Jämsän kaupungilla voit työskennellä monipuolisissa opetus- ja kulttuurialan tehtävissä.

Konsernipalvelut

Jämsän kaupungilla voit työskennellä monipuolisissa hallinto- ja toimistotyön tehtävissä.

Elinvoima

Jämsän kaupungilla voit työskennellä monipuolisissa teknisen alan tehtävissä.

Työntekijöidemme käytettävissä olevat palvelut:

Työterveys­huolto Mehiläinen

OmaMehiläisen Digiklinikka

Edenred liikunta- ja kulttuurietuus

Jämsän kaupunki tarjoaa monipuolisia työtehtäviä eri aloilta.

Avoimet työpaikat

Toimelias ja kehittyvä Jämsän kaupunki

Jämsä on lähes 20 000 asukkaan vireä ja aktiivinen ympärivuotinen matkailukaupunki. Jämsän sijainti on keskeinen Päijänteen rannalla, yliopistokaupunkien Tampereen ja Jyväskylän puolivälissä. Liikenneyhteydet ovat sujuvat. Harrastusmahdollisuuksia on tarjolla runsaasti. Jämsä on kaupunki keskellä maaseutua – täällä on aikaa elämälle. Jämsä on jäämisen arvoinen kaupunki.

lue lisää

Neljä hyvää syytä viihtyä Jämsässä

Jämsä tarjoaa eläväistä elämää koko elämän täydeltä! Jämsässä viihdyt niin leikkisästä lapsuudesta menevään nuoruuteen ja aktiivisesta aikuisuudesta letkeisiin seniorivuosiin. Millaista on elää ja kasvaa Jämsässä? Jämsässä olet keskellä kaikkea ja silti luonnon rauhassa. Meillä on Himos-matkailukeskittymän lisäksi valmis teollinen infra ja työtä tukevat kouluttautumismahdollisuudet.

Edulliset asumiskustannukset

Monipuolista tekemistä vapaa-ajalle

1500 yritystoimipaikkaa

Yli 4 400 kesämökkiä

Älä ohita tilaisuuttasi, vaan tule ja jää Jämsään. Sillä Jämsä jää sydämeen.

Jämsän kaupungin avoimet työpaikat:

Mikäli et löydä itseäsi kiinnostavaa työpaikkaa tällä hetkellä avoimista työpaikoista, voit jättää avoimen työhakemuksen.