Murtaudu kehän ulkopuolelle

Tervetuloa meille töihin!

Noin 16 500 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä, tunnin päässä Helsingistä ja Tampereelta, vartin päässä Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä.

Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 600 henkilöä moninaisiin tehtäviin. Janakkalan kunta on joustava, nykyaikainen ja vastuullinen työnantaja, joka pitää työhyvinvoinnista huolta.

Allow contentSalli sisältö kategoriassa analytics

Turvallisen ilmapiirin kasvukunta, jossa rakennamme hyvinvointia maaseutu- ja kaupunkielämän elementeistä

Työpaikkana sivistystoimi

Anna ja Piia kertovat millaista on työskennellä Janakkalan sivistystoimessa. Sivistystoimen toimialaan kuuluu varhaiskasvatus, opetustoimi, perhekeskus, kirjasto ja nuorisopalvelut.

pikkuilvekset matkalla maailmaan Lapset ja nuoret
Allow contentSalli sisältö kategoriassa analytics
Työpaikkana tekninen toimi

Teknisen toimen toimialaan kuuluu maankäyttö, maaseutu- ja kyläpalvelut, maaseutupalveluyksikkö, tila- ja aluepalvelut sekä liikuntapalvelut.

Työpaikkana konsernipalvelut

Janakkalan konsernipalvelujen toimialaan kuuluu yleishallinto, talouspalvelut, henkilöstöpalvelut, viestintä, työllistäminen ja kuntakehitys.

Kuntaorganisaatio strategia

Janakkalan turvallisessa ympäristössä viihdytään ja voidaan hyvin

Kunnan töissä

Antti on ollut vuoden Janakkalan kunnalla töissä

Hyvin olen viihtynyt ja paljon oppinut. Näissä hommissa Janakkalassa on ollut todella pitkän linjan konkareita, joiden jäljiltä on suunnattomasti hiljaista tietoa. Sen löytäminen ottaa oman aikansa, mutta toisaalta on lupa ja hyväkin tehdä asioita myös uudella tavalla.

Sonja pitää työnsä monipuolisuudesta ja vaihtelevista päivistä

Työhöni liittyy paljon asioiden selvittelyä, tiedonhakua, tietojen yhteensovittamista ja erilaisten asiakirjojen laadintaa. Joka päivä oppii jotain uutta. Myös asiakaspalvelu on minulle mieleistä, tykkään olla avuksi, mikä on palkitsevaa. Meihin saa olla yhteydessä todella matalalla kynnyksellä.

Opettajan työ on Marjolle toteutunut lapsuuden haave

Opettajan näkökulmasta meillä on täällä koululla monet asiat todella hyvin, varsinkin kun niitä vertaa opettajakollegoiden kertomuksiin ympäri Suomen. Myös Janakkalan kunta on hyvä työnantaja, työterveyspalvelut pelaavat ja on omasta aktiivisuudesta kiinni, kuinka paljon viitsii hyödyntää vaikka liikuntamahdollisuuksia.

Kirjasto tekee vahvasti koulujen ja päiväkotien kanssa yhteistyötä ja sitä kautta Marjukan työnkuva on vaihtelevaa.

”Työyhteisömme on rento ja hauska. Suosittelen kyllä Janakkalan kuntaa työpaikkana.”

Pinja on ollut reilun vuoden ammattislangilla sanottuna KVEO eli konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Varhaiskasvatus on yksi tärkeimpiä töitä mitä on ja on todella merkittävää, minkälaisia ihmisiä lasten kanssa työskentelee. Meillä on motivoitunut henkilöstö ja positiivinen kehittävä pöhinä päällä koko ajan.

Riitta on ollut Janakkalan kunnan palveluksessa jo 32 vuotta

Minulla on aina ollut mahdollisuus vaikuttaa omaan työhöni, esihenkilöitä, jotka ovat luottaneet minuun, hyvä työilmapiiri ja ympärillä ihan huikeita ihmisiä, joita tulisi muualla ikävä, Riitta analysoi viihtymistään Janakkalassa.

Uuden työpaikan ja Tervakoskelle muuton myötä monet palaset loksahtivat kohdalleen Pinjan elämässä

Puoli vuotta sitten työt Tervakosken uimahallilla aloittaneelle Pinjalle vesi on lapsesta saakka ollut mieleinen elementti. Oma uimaseura patisti aikanaan uimaopettajakurssille ja sittemmin hän täydensi osaamistaan uinninvalvojan opinnoilla.

Raili on tehnyt huikean yli 47-vuotisen uran Janakkalan kunnan palveluksessa

Pitkästä työurasta kunnan palveluksessa Raili kiittää sekä mielekästä työtä että ihania työkavereita ja hyvää yhteishenkiä.

Miksi tulla meille?
 • monipuoliset työmahdollisuudet
 • mahdollisuus kehittyä
 • omaehtoisen kouluttautumisen tuki
 • ajanmukaiset ja toimivat työvälineet
 • laaja työterveyshuolto
 • laaja etätyömahdollisuus asiantuntijatehtävissä
 • maksuttomat kuntosalit
 • maksuton uimahalli henkilökunnan käytössä
 • liikunta- ja kulttuurisetelit
 • aloitejärjestelmä, hyvistä aloitteista palkitaan
 • henkilökuntahintaisia elokuvalippuja
 • erinomainen sijainti pendelöidä muualtakin
 • maksuton pysäköinti
 • lämmitystolppamahdollisuus
 • luottamuksen kulttuuri
 • mukavat ja rennot työkaverit
 • mahdollisuus työsuhdepolkupyörään

Olisitko sinä meidän tuleva työkaveri?