Sote-alan työpaikat

Janakkalan kunta

Tulisitko kanssamme luomaan hyvinvointia?

Janakkalan kunnassa työskentelee noin 1000 henkilöä. Haluamme aidosti olla kunta, jossa jokaisella on hyvä olla. Tiedostamme että kuntalaisten hyvä palvelu alkaa hyvinvoivasta henkilökunnasta. Siksi panostamme henkilökuntamme hyvinvointiin usein eri tavoin. Vaalimme hyviä työelämätaitoja ja ylläpidämme kaikkia arvostavaa työilmapiiriä. Saamme työntekijöiltämme myös paljon positiivista palautetta laadukkaasta esihenkilötyöstämme. Meillä pääset osallistumaan moniammatilliseen yhteistyöhön. Olemme kehittymiskykyinen ja kehittämismyönteinen työpaikka. Kannustamme ja tuemme myös omaehtoista opiskelua.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista myös työajan ulkopuolella. Tarjoamme työntekijöillemme muun muassa vapaan pääsyn kunnan molempiin kuntosaleihin sekä uimahalliin. Myös avantouintiin pääset veloituksetta. Käytössämme on myös Eazybreak-etu. Sen lisäksi tarjoamme liikuntasetelin käytettäväksi Vanajaveden opiston, Riihimäen kansalaisopiston tai Janakkalan Janan liikuntakursseille. Tervakoskella pääset myös elokuviin henkilökuntahintaan. Muita meillä työskentelyn etuja ovat muun muassa laaja työterveyshuolto sekä ilmainen pysäköinti. Lisäksi käytössämme on keikkakämppä satunnaisia yöpymistarpeita tai vaikkapa päiväunia varten.

Katso avoimet työpaikat

Yksikkömme

Kotihoito

Kotihoidon liikkuvassa työssä pääset työpäivien aikana ihailemaan maaseudun vaihtuvia maisemia, eikä työtä tarvitse tehdä neljän seinän sisällä.

Työssäsi pääset kohtaamaan asiakkaita heidän kodeissaan. Työ on itsenäistä, mutta ongelmat ratkotaan yhdessä. Vahvan ammattitaidon omaavat työkaverit ovat aina valmiita auttamaan.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä iloisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön. Tässä työssä ajokortti on välttämättömyys, mutta autottomuus ei ole este.

Sairaala

Meillä pääset työskentelemään yhdessä Kanta-Hämeen uusimmista terveyskeskussairaaloista. Toimintamme on kokonaisvaltaista, potilaslähtöistä, luottamuksellista, yksilöllistä ja yksityisyyttä kunnioittavaa sekä laadukasta ja vastuullista. Pääset työskentelemään moniammatillisessa yhteistyössä muun muassa lääkäreiden, sairaanhoitajien, lähihoitajien sekä fysioterapeuttien kanssa. Huolehdimme työntekijöidemme hyvästä perehdytyksestä sekä täydennyskoulutuksesta. Jokaiselle uudelle työntekijälle nimetään oma mentori.

Hoivayksiköt

Hoivayksiköissä työskentely tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia. Pääset luomaan pitkäaikaisia hoitosuhteita tai työskentelemään nopeatempoisemmassa intervalliyksikössä omien mielenkiinnonkohteidesi mukaan. Näiden lisäksi voit suuntautua ikääntyneiden vammaisten henkilöiden tai muistisairaiden pariin.

Monipuolisissa työtehtävissä pääset tekemään yhteistyötä omaisten sekä moniammatillisen tiimin kanssa. Teemme työtä ihmislähtöisesti ja kannustamme luovaan työskentelytapaan.

"Nauru ja tekemisen ilo kuuluvat jokaiseen työpäivään"

Haemme Janakkalan kotihoidossa iloiseen ja kehittämismyönteiseen joukkoomme lähihoitajia pitkiin, pätkiin tai osa-aikaisiin sijaisuuksiin. Voit olla kokenut hoitotyön ammattilainen tai työuraasi aloitteleva lähihoitaja, sillä meille on tärkeintä ikäihmisiä arvostava ja heidän yksilölliset tarpeet huomioiva työtapa sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Kotihoidossa huolehdimme työhyvinvoinnistasi kattavana perehdytyksenä, autonomisena työvuorosuunnitteluna, joustavuutena työn ja perheen yhteensovittamiseen sekä ammatilliseen kehittymiseen.

HAE SIJAISEKSI

Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa.

Kaikki Janakkalan kunnan työpaikat

Kuntarekryä päivitetään 17.6. klo 17 - 23 välisenä aikana. Katkon aikana et pääse kirjautumaan omaan profiiliisi tai lähettämään työhakemuksia.