Tule töihin Järvenpään kaupungille!

Oletko sinä seuraava järvenpäähenkilö?

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin. Meillä on toimivaa päätöksentekoa, hyvää hallintoa ja johtamista, tehokasta taloudenhoitoa, osallisuutta ja viestintää. Tätä kaikkea ja paljon muuta tarvitaan tuottaessamme kaupungin palveluita asukkaille.

Työtä kaupunkilaisten hyväksi

Arjen työmme on asiakaslähtöistä, sillä kaupunkilaisia varten meidät on palkattu. Järvenpään kaupungilla on vuosien kehittämishistoria, johon liittyy asiakkaan arjen kumppanuus ja sujuva yhteistyö.

Meillä on monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä, joissa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja sen kehittämiseen. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakinaisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.

Ketterä kehittäjä ja työnantaja

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Kannustamme henkilöstöämme työn kehittämiseen ja tuloksellisuuteen. Vuoden kohokohta on työntekijöidemme yhteinen henkilöstöjuhla. Lisäksi järjestämme vuosittain Järvenpää-seminaarin, jossa puhuvat Suomen eturivin innovaattorit ja ajattelijat.

Monipuoliset työpolut

Opetus -ja kasvatus

Järvenpäässä lapsen on hyvä kasvaa ja oppia! Me huomaamme hyvän, tunnistamme vahvuudet ja annamme tilaa lapsen omille mielenkiinnon kohteille. Kehittämään parempaa kasvatusta ja opetusta, tarvitsemme kenties juuri sinut!

Hyvinvointi ja terveys

Järvenpään kaupungin tehtävänä on edistää asukkaidensa hyvinvointia ja terveyttä. Tämä työ ulottuu laajalle koskettaen meitä kaikkia olimmepa lapsia, nuoria, työssä käyviä aikuisia, maahanmuuttajia tai ikäihmisiä. Tule tekemään merkityksellistä työtä!

Keikkatöihin

Voit tehdä lyhytaikaisia sijaisuuksia esimerkiksi opintojen ohella, työelämään palatessasi tai eläkkeelle jäätyäsi. Meillä on monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä varhaiskasvatuksessa, perusopetuksessa sekä Keskisen Uudenmaan Musiikkiopistossa.

Avoimet työpaikat