Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Tulisitko meille töihin?

Järvi-Saimaan Palvelut Oy on Juvan, Mäntyharjun, Pertunmaan, Puumalan, Rantasalmen ja Sulkavan kuntien sekä Eloisan omistama palveluyhtiö. Toimialojamme ovat ateriapalvelut, puhtauspalvelut, kiinteistönhoito, liikuntapalvelut, vesihuolto, rakennuttaminen ja maankäyttö.

Arvomme ovat:

Arvot näkyvät työssämme siten, että jokainen on oman työnsä asiantuntija. Arvostamme asiantuntijoidemme näkemystä ja kokemusta sekä toiveita työn kehittämisen suhteen. Maailma ei ole vielä valmis ja siksi haluamme kehittää omalta osaltamme kuntatekniikan palveluita niin, että jokainen kohtaamamme asiakas kokee saavansa erityislaatuista palvelua.

Hyvinvointia alueelle ja asukkaille

Missä palveluissa haluaisit työskennellä?

Ateriapalvelut

Tarjoamme terveellistä, nautittavaa ja monipuolista kotiruokaa kasvaville lapsille, henkilökunnalle, vanhuksille ja potilaille sekä kotona asuville vanhuksille. Valmistamme ateriat käsityönä, paikallisesti tuotettuina. Tarvittaessa kuljetamme ateriat asiakkaan kotiovelle saakka.

Puhtauspalvelut

Laadukkaalla puhtauspalvelulla ja monen vuoden osaamisella tarjoamme viihtyisän, puhtaan ja terveellisen toiminta- ja elinympäristön. Säännöllisellä siivouksella vaikutetaan hengitettävän sisäilman laatuun, pidennetään kiinteistöjen elinkaarta sekä edistetään työ- ja paloturvallisuutta.

Kiinteistönhoito

Tarjoamme huolto- ja ylläpitopalveluita omistajiemme omistamiin teollisuus- ja toimitilakiinteistöihin. Vastaamme sisä- ja ulkotilojen hoito- ja korjaustöistä sekä teknisestä päivystyspalvelusta 24/7.

Liikuntapalvelut

Tuotamme monipuolisia liikuntapalveluita Juvan, Rantasalmen ja Sulkavan kunnille. Tarjoamme liikunnan harrastusmahdollisuuksia sekä kunto- ja terveysliikuntaa erilaisten liikuntatapahtumien kautta.

Myös näillä toimialoilla on työpaikkoja tarjolla:

Maankäyttö

Kaavoitus ja maankäytönsuunnittelu ovat merkittävässä asemassa rakennettaessa ja vahvistettaessa kuntien ja seutujen elinvoimaa.

Kuntatekniikka

Huolehdimme kaavoitettujen teiden, puistojen, leikkipaikkojen, torien ja yleisten alueiden hoidosta ja korjauksista.

Vesihuolto

Vastaamme vedenottamoiden, vesilaitosten, jätevedenpumppaamojen ja puhdistamojen päivittäisestä toiminnasta sekä ylläpito- ja korjaustöistä.

Rakennuttaminen

Tuotamme kuntien tarvitsemia rakentamisen ja infrastruktuurin rakennuttamisen palveluja.

Meillä on hyvä olla töissä

Teemme enemmän kuin mitä perinteinen työnkuva meiltä edellyttää. Olemme ihmisiä toisillemme ja muille.

Kun pieni Veeti tulee koulussa harmistuneena kysymään pinkin hevosreppunsa perään, niin digitalkkarimme tarttuu toimeen ja alkaa repun etsintään.

Koulutamme henkilöstöämme. Haluamme myös, että tuot oman erikoisosaamisesi mukaan Järvi-Saimaan Palveluiden osaamispalettiin. Näin voimme tarjota ylivertaista asiakaspalvelua ja kokemuksia asiakkaillemme ja kuntalaisille.

Etsimme koko ajan parhaita kykyjä tuottamaan hyvinvointia alueelle ja asukkaille!

Mitä me lupaamme, jos tulet meille töihin? 

Päivät ovat taatusti erilaisia ja yllätyksiä täynnä. Pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja kehittämään sitä - työtä tehdään porukassa ilolla ja innostuksella. Arvot näkyvät työssämme siten, että ajattelemme jokaisen olevan oman työnsä asiantuntija. Arvostamme työntekijöidemme näkemystä ja kokemusta sekä toiveita työn kehittämisen suhteen. Esimiehesi on sitoutunut olemaan kiinnostunut hyvinvoinnistasi työntekijänä. Meillä henkilöstön hyvinvointiin panostetaan. Käytössämme on Smartum liikunta- ja kulttuurietu.

Haluatko sinä olla mukana kehittämässä kuntatekniikan palveluita? Jos avoimissa tehtävissä ei löydy sinulle sopivaa tehtävää, jätä avoin hakemus ja kerro meille minkälaista osaamista sinulla on ja mitä sinä voisit tuoda työyhteisöömme ja liiketoimintamme kehittämiseen.

Uratarinoita

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin.

Karin tykkää työstään laitoshuoltajana ja lisäkouluttautua alalla

Karin on työskennellyt laitoshuoltajana Juvalla jo yli 10 vuotta. Työn ohella hän on hankkinut lisäosaamista ja suorittanut kolme tutkintoa. Hän kertoo Juvan terveysasemalla olevan kiva työyhteisö ja kannustavana ilmapiiri. Vaikka talossa työskentelee monen eri työnantajan palveluksessa olevia henkilöitä, tullaan koko talossa hyvin toimeen.

''Olen Virosta kotoisin ja nähnyt myös toisenlaista työkulttuuria. Täällä asiat ovat todella hyvin'', Karin kertoo.

Kimmon työskentelee kiinteistöhoitajana Vesiliikuntakeskus Sampolassa

Kimmon työtehtäviin kuuluvat vedenlaadun tarkkailua, teknistä valvontaa ja kiinteistön kunnossapitoa sekä huoltotyötä. Talvisin hoidetaan kiinteistön lumityöt ja liukkauden torjunta. Työtä tehdään myös ristiin, kesäkuukausina autetaan tarvittaessa urheilukentän töissä liikuntapaikkahoitajia.

’’JSP on joustava työnantaja. Tarvittaessa jatketaan työpäivää ja vastaavasti lähdetään joskus omien menojen takia aiemmin työstä pois. Näin joustavaa työnantajaa ei joka paikasta löydy!’’

Harri ja Eetu työskentelevät kiinteistöhoidon tiimissä Sulkavalla

Sulkavan kiinteistöhoidon tiimissä työskentelevät kesätyöntekijä Eetu ja kirvesmies Harri. Harrilla on yli 15 vuoden kokemus kiinteistöhoitajan ja kirvesmiehen töistä. Hän työskennellyt kirvesmiehenä jo aikoinaan Sulkavan kunnalla, sittemmin Sulkavan Palveluilla ja nykyään meillä Järvi-Saimaan Palveluilla. Hän on aikoinaan ollut mukana rakentamassa Sulkavalle mm. kirjastoa, liikuntahallia, vuodeosastoa, kissankelloa sekä remontoimassa yhtenäiskoulua ja monia muita kohteita.

Tällä hetkellä haemme joukkoomme

Jätä avoin hakemus

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työpaikkaa avoimien tehtävien joukosta? Voit jättää meille aina myös avoimen hakemuksen, jossa voit kertoa minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Olemme sinuun yhteydessä jos sinulle sopivia paikkoja tulee hakuun. Tiedustelut ja avoimet hakemukset sekä oppilaitoksiin liittyvät työharjoitteluhakemukset voit laittaa sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@jarvisaimaanpalvelut.fi

jätä avoin hakemus