Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Tulisitko meille töihin?

Järvi-Saimaan Palvelut Oy on Juvan, Rantasalmen, Sulkavan ja Mäntyharjun kuntien sekä Essoten omistama kuntatekniikan palveluyhtiö. Tunnetuimpia toimialojamme ovat kiinteistönhoito, puhtauspalvelut, ruokapalvelut, liikuntapalvelut ja vesihuolto.

Arvomme ovat:

Luottamus - Olemme sellaisia kuin lupaamme.

Rohkeus - Uskallamme kokeilla ja kehittää. Tehdä asioita, joihin uskomme.

Työnilo - Työntekeminen hymyssä suin. Ilolla ja innostuksella.

Arvot näkyvät työssämme siten, että jokainen on oman työnsä asiantuntija. Arvostamme asiantuntijoidemme näkemystä ja kokemusta sekä toiveita työn kehittämisen suhteen. Maailma ei ole vielä valmis ja siksi haluamme kehittää omalta osaltamme kuntatekniikan palveluita niin, että jokainen kohtaamamme asiakas kokee saavansa erityislaatuista palvelua.

Missä palveluissa haluaisit työskennellä?

Ruokapalvelut

Tarjoamme terveellistä, nautittavaa ja monipuolista kotiruokaa kasvaville lapsille, henkilökunnalle, vanhuksille ja potilaille sekä kotona asuville vanhuksille. Valmistamme ateriat käsityönä, paikallisesti tuotettuina. Tarvittaessa kuljetamme ateriat asiakkaan kotiovelle saakka.

Puhtauspalvelut

Laadukkaalla puhtauspalvelulla ja monen vuoden osaamisella tarjoamme viihtyisän, puhtaan ja terveellisen toiminta- ja elinympäristön. Säännöllisellä siivouksella vaikutetaan hengitettävän sisäilman laatuun, pidennetään kiinteistöjen elinkaarta sekä edistetään työ- ja paloturvallisuutta.

Kiinteistönhoito

Tarjoamme huolto- ja ylläpitopalveluita omistajiemme omistamiin teollisuus- ja toimitilakiinteistöihin. Vastaamme sisä- ja ulkotilojen hoito- ja korjaustöistä sekä teknisestä päivystyspalvelusta 24/7.

Liikuntapalvelut

Tuotamme monipuolisia liikuntapalveluita Juvan, Rantasalmen ja Sulkavan kunnille. Tarjoamme liikunnan harrastusmahdollisuuksia sekä kunto- ja terveysliikuntaa erilaisten liikuntatapahtumien kautta.

Myös näillä toimialoilla on työpaikkoja tarjolla:

Maankäyttö

Maankäyttö on yhteisen ympäristön käyttämisestä sopimista ja erilaisten maankäytön tarpeiden yhteensovittamista. Parhaimmillaan se on kuntalaisten yhteinen palapeli, vuorovaikutteinen tapahtuma, jonka lopputuloksena rakentuu toimivaa elinympäristöä.

Rakennuttaminen

Tuotamme kuntien tarvitsemia rakentamisen ja infrastruktuurin rakennuttamisen palveluja.

Kuntatekniikka

Huolehdimme kaavoitettujen teiden, puistojen, leikkipaikkojen, torien ja yleisten alueiden hoidosta ja korjauksista.

Vesihuolto

Vastaamme vedenottamoiden, vesilaitosten, jätevedenpumppaamojen ja puhdistamojen päivittäisestä toiminnasta sekä ylläpito- ja korjaustöistä. Vastaamme myös vesi- ja viemäriverkoston ylläpito- ja korjaustöistä.

Meillä on hyvä olla töissä

Järvi-Saimaan Palvelut Oy on työhurja työpaikka. Tämä määritelmä on noussut henkilöstöstä. Meiltä saa eurolla eniten. Teemme myös enemmän kuin mitä perinteinen työnkuva meiltä edellyttää. Olemme ihmisiä toisillemme ja muille. Kun pieni Veeti tulee koulussa harmistuneena kysymään pinkin hevosreppunsa perään, niin digitalkkarimme tarttuu toimeen ja alkaa repun etsintään.

Koulutamme henkilöstöämme. Työn rikastamoja on käynnissä jatkuvasti. Haluamme myös, että tuot oman erikoisosaamisesi mukaan Järvi-Saimaan Palveluiden osaamispalettiin. Näin voimme tarjota ylivertaista asiakaspalvelua ja kokemuksia asiakkaillemme ja kuntalaisille.

Etsimme koko ajan parhaita kykyjä tuottamaan hyvinvointia alueelle ja asukkaille.

Mitä me lupaamme, jos tulet meille töihin? 

Päivät ovat taatusti erilaisia ja yllätyksiä täynnä. Pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja kehittämään sitä - työtä tehdään porukassa ilolla ja innostuksella. Arvot näkyvät työssämme siten, että ajattelemme jokaisen olevan oman työnsä asiantuntija. Arvostamme työntekijöidemme näkemystä ja kokemusta sekä toiveita työn kehittämisen suhteen. Esimiehesi on sitoutunut olemaan kiinnostunut hyvinvoinnistasi työntekijänä. Meillä henkilöstön hyvinvointiin panostetaan. Käytössämme on Smartum liikunta- ja kulttuurietu.

Haluatko sinä olla mukana kehittämässä kuntatekniikan palveluita? Jos avoimissa tehtävissä ei löydy sinulle sopivaa tehtävää, jätä avoin hakemus ja kerro meille minkälaista osaamista sinulla on ja mitä sinä voisit tuoda työyhteisöömme ja liiketoimintamme kehittämiseen.

Veli-Pekan uratarina

Olen Veli-Pekka Haataja Sulkavalta. Keväällä 2021 huomasin avoimen työpaikan Järvi-Saimaan Palvelut Oy:ssä. Yritys haki laitosmiestä vesihuoltotehtäviin. Minulla oli työkokemusta putkipuolelta joten laitoin hakemuksen, pääsin haastatteluun ja tulin valituksi tehtävään. Edellinen laitosmies oli jäänyt jo työstä pois ja sain perehdytyksen kiinteistönhuollon kavereilta, esimieheltä ja itsenäisesti opiskellen. Heti kohta työsuhteen alettua aloitin myös vesihuoltomestarin opinnot. Minut valittiin myös työsuojeluvaaleissa varavaltuutetuksi.

Puolisen vuotta talossa oltuani minulle tarjottiin paikkaa "kymppinä". Se tarkoittaa, että toimin esimiehen oikeana kätenä sekä lähiesimiehenä kiinteistönhoitajille. Tiimissäni on 5 miestä. Otin tehtävän vastaan ja nautin siitä, että työssä saa ottaa vastuuta. Toistaiseksi ainakin tuntuu, että tämä on minulle eläkevirka. Pidän työstäni Sulkavan laitosmiehenä, tämä on työtä jolla on tarkoitus.

Tällä hetkellä haemme joukkoomme

Jätä avoin hakemus

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työpaikkaa avoimien tehtävien joukosta? Voit jättää meille aina myös avoimen hakemuksen, jossa voit kertoa minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Olemme sinuun yhteydessä jos sinulle sopivia paikkoja tulee hakuun. Tiedustelut ja avoimet hakemukset sekä oppilaitoksiin liittyvät työharjoitteluhakemukset voit laittaa sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@jarvisaimaanpalvelut.fi

jätä avoin hakemus