Joensuussa töissäkin on helppo hengittää!

Meijän jengissä ei huuli mutristu.

Tuu meille töihin!

Kaunis kaupunki, mutkaton meininki ja kolmisen tuhatta työkaveria. Mitä vielä arvot?

Joensuun hommissa on helppo hengittää. Meillä saa olla sellainen kun on. Kukaan ei katso nenänvartta pitkin, vaikka marssisi kaupungintalolle reinot jaloissa. Kaikkien ajatuksille riittää aikaa ja jokainen porukastamme on yhtä arvokas. Joensuussa on kiva olla töissä!

Joensuun kaupungilla on noin 2 800 työntekijää hyvinvoinnin ja kaupunkirakenteen toimialoilla. Hommat hoituvat karjalaisella hulluudella ja huumorilla. Me-henki on vahva ja kavereita autetaan!

Allow contentSalli sisältö kategoriassa analytics
Idän houkuttelevin

Joensuussa arki sujuu ja luonto on iholla. Työmatkat polkaisee vaikka fillarilla ja lähin retkireitti löytyy kivenheiton päästä. Elämässä riittää väljyyttä, ja kiristelyn voi laskea minimiin.

Joensuu on vetovoimainen, kestävä ja rohkeasti uudistuva kasvukeskus. 77 500 asukkaan kaupungissa on valtavasti tapahtumia, harrastusmahdollisuudet ovat huippuluokkaa ja palvelut pelaavat.

Joensuulaisuutta on muiden huomiointi, välittömyys ja elämänilo. Morjenstamme varuilta sekä tutut että tuntemattomat. Uskallamme avata keskusteluja kaikenlaisten ihmisten kanssa, ja kuuntelemme aidosti, mitä toinen on mieltä. Olemme helposti lähestyttäviä ja tuttavallisia – niin töissä kuin vapaa-ajalla.

Aidosti yhdessä

Tarvitsemme jatkuvasti innokkaita ja osaavia ihmisiä joukkueeseemme. Toimintamme teema on yhdessä tehden. Henkilöstömme työhyvinvointi on meille ykkösjuttu. Eikä se ole pelkkää puhetta: seuraamme, mittaamme ja parannamme jatkuvasti toimintaamme. Koska parannettavaahan löytyy aina!

Monipuolisten työpaikkojen lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia harjoitteluihin eri toimialoilla. Harjoittelujen kesto ja sisältö määritellään oppilaitosten, opintosuunnitelmien ja tutkintovaatimusten mukaan.

Hyvinvointipalvelut

Koulutuspalvelut

Tarvitsemme joukkoomme jatkuvasti uusia opettajia eri pituisiin virkasuhteisiin niin perusopetukseen kuin lukiokoulutukseenkin. Osaajia tarvitaan luokanopetuksessa, erityisopetuksessa sekä aineenopetuksessa laidasta laitaan. Myös Joensuun seudun kansalaisopiston sekä Joensuun konservatorion avoimet paikat löydät täältä. Tutustu tehtäviin ja tule meille opettamaan!

Varhaiskasvatus

Tule meille töihin! Joensuussa nimittäin saa kekseliästä, kokemuksellista ja kannustavaa varhaiskasvatusta, jota antavat innostuneet ja koulutetut kasvattajat. Voit olla jo urallasi pidemmälle edistynyt konkari tai vasta urataipaleesi alussa. Meillä on töitä erityisesti vakaopettajille ja erityisvakaopettajille. Tarvitsemme usein myös määräaikaisia lastenhoitajia sekä avustajia. Rekrytoimme jatkuvasti myös perhepäivähoitajia.

Vapaa-ajan palvelut

Vapaa-ajanpalveluissa työskentelee kulttuurin, liikunnan ja nuorison ammattilaisia. Meillä tehdään töitä joensuulaisten hyvän ja aktiivisen elämän eteen.

Tule tekemään meidän kanssamme osallisuuden, menon ja meiningin Joensuuta – idän houkuttelevinta!

Kaupunkiympäristö

Kaavoitus ja rakentaminen

Rakentaminen muuttaa ympäristöään sekä kaupunkikuvaa ja on sen vuoksi säänneltyä. Rakentamisen sääntely tapahtuu kuntien kaavoitus- ja rakennusvalvontatoimessa. Joukossamme työskentelee arkkitehteja, suunnittelijoita, insinöörejä ja liikennepuolen ammattilaisia. Teemme työtä toimivan elinympäristön eteen.

Tervetuloa suunnittelemaan ja rakentamaan parempaa Joensuuta!

Tilakeskus

Tilakeskuksen tehtävänä on tuottaa kaupunkikonsernille tarkoituksenmukaiset toimitilat ja käyttäjien tarvitsemat kiinteistö- ja tilapalvelut.

Palveluihin liittyvien toimitilojen rakennuttamisen ja vuokraamisen lisäksi työskentelemme päivittäin tiloissa. Kiinteistönhoitajat varmistavat päivittäin turvalliset ja toimivat tilat. Pävittäisten kiinteistöhoidon lisäksi rakennuksia on korjattava. Rakennusten korjauksiin liittyvässä kunnossapidossa työskentelee mm. kirvesmiehiä sekä talotekniikan ammattilaisia. Kokonaisuuden toteutuksen suunnittelee kunnossapidon ja kiinteistöhoidon esihenkilöt.

Asiakaslähtöisyys ja palvelumyönteisyys ovatkin tärkeä osa tämän päivän rakennuttamis- ja kiinteistöpalvelujen osaamista.

Yhdyskuntatekniikka

Joukko tekniikan ja ympäristöalan moniosaajia huolehtii kaupungin katujen, puistojen ja muiden yleisten aluieden suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta. Kesäaikaan joukkoomme liittyy lisäksi lukuisa määrä kausityöntekijöitä huolehtimaan viheraluiden viihtyisyydestä.

Tehtävämme ovat monipuolisia ja teemme tiivistä yhteistyötä myös muiden kaupungin yksiköiden mm. liikuntapalveluiden ja tilakeskuksen henkilöstön kanssa.

Maaomaisuus

Meillä täällä kaupungin Maaomaisuudessa työskentelee maanmittauksen, sopimusasioiden, paikkatiedon ja metsäalan osaajia. Hoitelemme kaupungin kiinteistörekisteriä, sekä luovutamme tontteja ja maa-alueita rakentamiseen ja harrastamiseen. Lisäksi tuotamme ja ylläpidämme kartta-aineistoa ja paikkatietoa, sekä hoidamme kaupungin omistamia metsiä niin lähialueella kuin kauempanakin.

Tsekkaa mitä mahdollisuuksia meillä voisi olla esimerkiksi paikkatiedon osaajalle!

Yli 90 % työntekijöistämme on työtyytyväisyyskyselyn mukaan sitä mieltä, että Joensuun kaupungilla on kivaa olla töissä!

Avoimet työpaikat