Varhaiskasvatuksen työpaikat

Tervetuloa tekemään yhdessä parasta Kaarinaa.

Ole yksi parhaista, tule töihin Kaarinan varhaiskasvatukseen!

Kaarina on noin 36 000 asukkaan rohkeasti kehittyvä kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1200 eri alojen ammattilaista.

Varhaiskasvatuksemme muodostuu 14 hurmaavasta yksiköstä sekä omassa kodissa työskentelevistä perhepäivähoitajista. Avointa varhaiskasvatusta toteutetaan ohjattuna leikkipuisto- ja liikuntakerhotoimintana. Osa toiminnastamme järjestetään myös ruotsiksi.

Parhaaseen joukkoomme kuuluu yli 300 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Haluatko olla yksi parhaista? Avoimet työpaikkamme löytyvät tältä sivulta.

Tervetuloa tekemään yhdessä parasta Kaarinaa arvojemme mukaisesti – avoimesti, rohkeasti ja yhteisöllisesti.

Ilo kasvaa yhdessä toimien

Meillä Kaarinassa varhaiskasvatuksessa työskentelyä ohjaa suunnitelmallisuus. Yhteistyöllä edistetään varhaiskasvatuksen tavoitteita sekä laadukasta pedagogista toimintaa. Panostamme vahvasti toimintakulttuuriin ja haluamme kehittää toimintaamme. Meille on tärkeää, että sekä työntekijät että lapset voivat osallistua uusien toimintatapojen suunnittelemiseen eri tavoin.

Toimintakulttuuriamme ohjaavia tekijöitä ovat:

  • Oppiva yhteisö toimintakulttuurin ytimenä
  • Leikkiin ja vuorovaikutukseen kannustava yhteisö
  • Osallisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo
  • Kulttuurinen moninaisuus ja kielitietoisuus
  • Hyvinvointi, turvallisuus ja kestävä elämäntapa

Kaarinan varhaiskasvatuksessa on hyvä työskennellä.

Yksi parhaista, varhaiskasvatuksen erityisopettaja Heli, kertoo työstään:

Olen ollut töissä Kaarinan varhaiskasvatuksessa useamman vuoden ja viihtynyt hyvin.

Kaarinan varhaiskasvatuksessa on vahva halu pysyä ajan hermolla ja tietää, mitä alalla on meneillään. Työntekijöiden koulutuksesta huolehditaan, ja sitä on tarjolla kaikille.

Yhteistyö kollegoiden ja esihenkilön kanssa toimii hyvin. Aina voi kysyä ja saa apua. Arvostan sitä, että meillä on kannustava työilmapiiri ja yhdessä tekemisen ja oppimisen henki. Yhteistyöverkostoja syntyy helposti myös kaupungin muiden toimialojen kanssa.

Parasta työssäni on yhteistyö lasten ja heidän perheidensä kanssa sekä mukavat työkaverit.

Varhaiskasvatuksen avoimet työpaikat

Paras paikka työskennellä.

Kaarinan kaupungilla työskentelee monipuolisesti eri alojen ammattilaisia. Etsimme joukkoomme osaajia muun muassa varhaiskasvatukseen, perus- ja lukio-opetukseen, hallintoon, tekniselle alalle sekä vapaa-ajan palveluiden pariin.

Tervetuloa tekemään yhdessä parasta Kaarinaa arvojemme mukaisesti – avoimesti, rohkeasti ja yhteisöllisesti.

tutustu meihin työnantajana

Kuntarekryä päivitetään 17.6. klo 17 - 23 välisenä aikana. Katkon aikana et pääse kirjautumaan omaan profiiliisi tai lähettämään työhakemuksia.