Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä työllistää noin 3700 henkilöä ja on maakunnan suurin työnantaja. Kainuun soten kuntayhtymässä perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palvelut on yhdistetty jo vuonna 2005 Kainuun eri kuntien kesken. Kainuun sote vastaa kaikista sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista noin 80 000 asukkaan maakunnassa. Lisäksi Kainuun soten kuntayhtymä tuottaa henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluita.

Tällä hetkellä yksi merkittävimmistä kehityskohteista on uuden keskussairaalan rakentaminen. Rakennuspäätös uudesta sairaalasta on tehty ja sairaalan rakentaminen alkaa vuoden 2017 alussa.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia sekä haastavia työtehtäviä sekä asianmukaista koulutusta. Olemme saaneet palautetta rennosta ja mukavasta työilmapiiristä sekä hyvästä kollegiaalisesta tuesta. Työnantajana Kainuun sote panostaa työntekijöiden kokonaisvaltaiseen viihtymiseen.

Kainuussa on myös paljon muuta työn lisäksi. Arki on vaivatonta. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, kulttuuria unohtamatta. Asumisen suhteen löytyy myös paljon vaihtoehtoja. Esimerkiksi omakotitalo järven rannalla kuulostaa ihan kainutlaatuiselta! 

Katso lisää: sote.kainuu.fi/tyopaikat

Työpaikat
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä 19

Näytä kaikki
Näytä kaikki