Kajaanin kaupunki

Kajaanin kaupunki

Kajaanin kaupunki on hyvä paikka asua. Kaupunki on tunnelmaltaan pikkukaupunki, jonka keskustassa miltei kaikki palvelut on saavutettavissa kohtuullisen kävelymatkan päässä. Sujuvan arjen kaupungissa asukkaita on noin 38 000. Kaupungin elinkeino- ja kulttuurielämä on monipuolinen ja osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.

Kajaani sijaitsee kahden merkittävän matkailualueen, Vuokatin ja Oulujärven välissä. Neljä selkeää vuodenaikaa luovat vaihtelevia edellytyksiä monipuolisille elämyksille. Kajaanin vetovoimatekijöitä ovat vahva kulttuuriosaaminen, korkea-asteen koulutus, puhdas ympäristö, tiivis kaupunkikeskusta sekä hyvät perus‐ ja vapaa-ajan palvelut.

Kajaanin kaupungilla ja sen liikelaitoksissa työskentelee noin 2000 työntekijää. Kajaanin kaupunki yhtenä alueen suurimpana työnantajana haluaa, että henkilöstömme voi hyvin, kehittää omaa osaamistaan ja saa merkitystä sekä työniloa tekemästään työstään. Tarjoamme kannustavan työympäristön ja mahdollisuuksia kehittyä yhdessä. Haluamme, että viihdyt Kajaanissa ja pääset mukaamme kehittämään kaupunkia kasvun kärkeen.

www.kajaani.fi

Työpaikat
Kajaanin kaupunki 12

Näytä kaikki