Kajaanin kaupunki - Kuntarekry

Tule osaksi moniammatillista ja osaavaa työyhteisöä

Tervetuloa töihin Kajaanin kaupungille

Monien mahdollisuuksien kaupunki

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Kajaanissa yhdistyvät sujuva arki, monipuoliset harrastusmahdollisuudet, kiinnostava kulttuuritarjonta ja toimiva elinkeinoelämä.

Tervetuloa kauniiseen ja aktiiviseen luontokaupunkiin!

Luo urapolkusi meillä!

Kajaanin kaupunki tarjoaa monenlaisia urapolkuja, pitkiä työsuhteita ja eri alojen harjoittelumahdollisuuksia. Haluamme olla rohkea edelläkävijä ja kannustamme henkilöstöä työn ja toimintapojen aktiiviseen ja innovatiiviseen kehittämiseen.

Vahvuutemme on monialainen työympäristö ja suuren organisaation tuomat monet mahdollisuudet ja vakaat palvelut. Tavoitteemme on hyvinvoiva, osaava ja monimuotoinen henkilöstö, mikä näkyy kuntalaisille tarjottavien palveluiden laatuna.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat keskeisimpiä arvojamme ja se näkyy muun muassa yhdenvertaisena kohteluna työyhteisössä ja rekrytoinneissa. Toimintaamme ohjaa valtakunnallista huomiotakin saanut tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma.

Haluamme, että meillä työskentelee kaikenikäisiä eri alojen ammattilaisia, joille jokainen työpäivä on merkityksellinen ja mielekäs.

Kajaanin kaupungilla on mukavat työkaverit

Tukea työhön ja vapaa-aikaan

Työnantajana olemme kiinnostuneita kuinka voit ja miten voimme auttaa sinua. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin, niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Panostamme työhyvinvointiin ja lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme erilaisia työsuhde-etuja oman hyvinvointinsa ylläpitämiseen myös työajan ulkopuolella erilaisilla liikunta-, kulttuuri- ja ruokapalvelueduilla.

Muuttuvassa maailmassa myös oman osaamisen kehittäminen on avainasemassa ja lisää työhyvinvointia. Työnantajana haluamme tukea ja kannustaa työntekijöitämme muun muassa erilaisten koulutusten kautta. Panostamme myös työyhteisöjen väliseen yhteiskehittämiseen ja mikäli haluat kehittää omaa osaamistasi työajan ulkopuolella tai työn kautta, olemme tukenasi.

Kajaanin kaupungissa ja sen liikelaitoksissa työskentelee noin 2000 eri alan ammattilaista, ja olemmekin yksi alueen suurimmista työllistäjistä.

Kajaani teki vaikutuksen varhaiskasvatuksen opettajaan

Koulutusta vastaava varhaiskasvatuksen opettajan työpaikka ja positiivinen puskaradio toi pieksämäkeläisen sosionomi Santra Piltosen Kajaaniin syksyllä 2018. Vaihtelevasta työrytmistä ja luonnosta pitävälle Piltoselle Teppanan vuoropäiväkoti on ollut nappiosuma.

Kajaanin kaupunki työnantajana saa häneltä täydet kiitokset. Kaupunki järjestää monia eri täydennyskoulutuksia ja luentoja, tukee elämän eri tilanteissa ja antaa upeat puitteet lasten varhaiskasvatukseen. Myös resurssit päiväkodissa ovat hänen mukaansa riittävät ja esimies huolehtii, että sovituista asioista pidetään kiinni.

Santran mielestä Kajaani on sympaattinen luontokaupunki, jossa kaikki tarvittavat palvelut löytyvät läheltä. Korkeampi palkkataso ja alhaisemmat elinkustannukset ovat myös merkittävä etu muuhun Suomeen verrattuna.

Muuttopäätökseen vaikutti myös Pohjois-Pohjanmaalta kotoisin olevan puolison vakituisen työn saaminen Kajaanista. Ennakkokäsityksiä tai muuta kosketuspintaa kaupunkiin ei heillä kummallakaan sen kummemmin ollut. Kajaaniin he tulivat jäädäkseen ja omistusasunnon hankkiminen oli nuorelle parille helppo päätös. Viihtyisä omakotitalo löytyikin pienen matkan päästä kaupungista.

Katso varhaiskasvatuksen avoimet työpaikat
Kajaanin varhaiskasvatuksen opettaja Santra Piltonen

Löydä oma urapolkusi

Kajaanin kaupungilla on kiinnostavia työmahdollisuuksia

Opiskelijalle

Rakennamme tulevaisuutta tarjoamalla opiskelijoille erilaisia harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja ympäri vuoden. Harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkojen lisäksi tarjoamme myös TET-harjoittelu-, työkokeilu- ja oppisopimuspaikkoja.

Kesätyöpaikat

Tarvitsemme vuosittain useita nuoria kesätyöntekijöitä eri aloille. Ilmoitamme avoimista kesätyöpaikoista Kuntarekryssä tammi-maaliskuun aikana. Kesätyöllistämisen avulla tarjoamme nuorille mahdollisuuden tutustua kaupunkiin työnantajana sekä työelämään kunta-alan eri työtehtävissä ja sen pelisääntöihin.

Sijaisuudet

Meillä on myös monenlaisia mahdollisuuksia tehdä lyhytaikaisia sijaisuuksia ja keikkatöitä oman aikataulusi puitteissa.

Ilmoittaudu arjen pelastajaksi ja tule keikkatöihin!

"Kajaanin kaupunki on moderni organisaatio ja tarjoaa työntekijöille puitteet ja työvälineet, jotka mahdollistavat joustavan arjen ja etätyön."

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme