Kalajoen kaupunki - Kuntarekry

Viiden tähden elämää – ja työntekoa!

Liity Kalajoen tekijöihin!

Kalajoen kaupunki työnantajana

Kalajoki on tekevien ihmisten paikka, jota rakennetaan yhdessä. Pienen kaupungin rennossa, tasavertaisessa yhteisössä on kunnia-asia tehdä työnsä hyvin ja samalla auttaa kaveriakin.

Kalajoki on Pohjois-Suomen vahvimpia julkisen sektorin työnantajia. Kaupungin talous on vahvoissa kantimissa ja kaupunkikonsernimme palveluksessa on lähes 600 työntekijää.

Meillä pääsee työskentelemään hallintotehtävissä, kehittämispalveluissa, varhaiskasvatus- ja perusopetuspalveluissa, Kalajoki kampuksessa, lukiossa, Kalajoki Akatemiassa sekä teknisissä palveluissa.

Tule töihin Kalajoelle!

Meillä töissä

Tutustu Kalajoen kunnalla työskentelevien ajatuksiin!

Toisiaan tukeva työyhteisö

Työnantajana haluamme panostaa jatkuvuuteen ja osaajiemme kehittämiseen. Olemme työyhteisönä toisiamme tukeva – meillä kukaan ei jää yksin.

Haluamme panostaa hyvinvointiin ja osallistaa työntekijämme myös kehittämään toimintaamme. Käytämme resurssimme viisaasti, mutta meillä työ ei ole pää kolmantena jalkana juoksemista. Olemme joustava työnantaja, joka tarjoaa viiden tähden puitteet jokaisen työntekijän jokaiseen päivään. Tuemme myös etätyötä.

Asuminen Kalajoella

Kalajoella on suuren kaupungin sydän pienen kaupungin puitteissa – se on elämänlaatua rakastavan ihmisen paikka. Täällä ei tarvitse tinkiä toiveistaan.

Kalajoki sijaitsee Perämeren rannalla, kätevästi valtatie 8:n varrella. Kansainvälinen ja rento fiilis ovat leimallisia kaupungillemme, jossa on pysyviä asukkaita yli 30 eri maasta.

Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja keskustassa, meren läheisyydessä Hiekkasärkillä sekä sivukylillä maaseudun rauhassa. Tonttien lisäksi Kalajoelta löytyy osaavia tekijöitä, jos haluat rakennuttaa kotisi laadukkaasti. Vuokra-asunnoissakin tarjontaa riittää jokaiseen arkeen sopivaksi!

lue lisää kalajoesta kotikaupunkina

Elämänlaatua vapaa-aikaan – löydä Kalajoen taika!

Kalajoella on poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet vapaa-ajasta nauttimiseen työpäivän jälkeen. Niin kuin olisi viiden tähden lomalla – ihan omassa arjessaan. Kiireet jäävät taakse upeiden auringonlaskujen ja Suomen kauneimman hiekkarannan äärellä.

Merenranta on jokaisen saavutettavissa oleva, turvallinen palautumisen paikka. Meren rannalla sijaitseva kansainvälistyvä matkailukeskus palvelee ympäri vuoden. Vapaalla voi suunnata luontoreiteille, seikkailupuistoon, kylpylään tai tapahtumiin.

Kalajoella myös vierailee vuosittain yli 600 000 matkailijaa. Täältä ei tarvitse lähteä merta edemmäs lomalle, kun ranta ja palvelut ovat ihan lähellä niin matkailijoille kuin meille täällä asuville tai työskentelevillekin.

tutustu visit kalajoki -sivustoon

Katso videot Kalajoella työskentelevän päivästä

Kalajoella elämäntyyli muodostuu omanlaisekseen, kun kaikki on lähellä, yhteisö tukena ja meri vieressä voimaannuttamassa. Tutustu Kalajoella työskentelevien päivään.

Tutustu toimialoihimme

Varhaiskasvatus ja koulutus

Kasvatamme tulevaisuuden tekijöitä – tule tekemään oppimisesta entistä parempaa!

Tekniset palvelut

Kehittyvä kaupunki tarvitsee tekijöitä – tule mukaan eteenpäinkatsovaan joukkoon!

Hallinnolliset palvelut

Monipuolisia tehtäviä kaupungin hallinnossa – liity mukavien ammattilaisten tiimiin!

Avoimet työpaikat

Yrityspalvelukeskus - yritystäsi varten

Uusi yrittäjä? Kalajoen seudun yrityspalvelukeskuksesta saat apua yrityksen sijoittumiseen Kalajoelle.

lue lisää kalajoen palveluista yrittäjälle