Kannuksen kaupunki - Kuntarekry

Toimivaa ja turvallista arkea

Tervetuloa töihin Kannuksen kaupungille!

Rohkeasti, yrittäjähenkisesti, avoimesti

Kannus on 5 400 asukkaan vireä kaupunki Keski-Pohjanmaalla, konsulttiyhtiö Rambollin elävyysvertailun mukaan peräti Suomen elävin maaseutumainen kunta.

Lestijoki virtaa ja juna sekä Valtatie 28 tuovat aivan kaupungin ytimeen. Kannuksessa riittää tilaa elää ja hengittää niin työssä kuin vapaalla. Vapaa-ajan palvelut ovat erinomaiset. Asuminen on turvallista ja läheltä löytyvistä peruspalveluista pidetään huolta.

Kannuksen kaupunki on yli 200 ammattilaisen työnantaja. Kaupunki toimii rohkeasti, yrittäjähenkisesti ja avoimesti sekä työntekijöiden että asukkaiden parhaaksi.

Tällä hetkellä haemme joukkoomme:

Ravitsemistyöntekijänä Kannuksen kaupungilla

Tuija Jäväjä kertoo työstään Kannuksen ruokapalveluissa.

Lastenhoitajana Kannuksen metsäkerhossa ja päiväkodeilla

Marika Läspä kuvailee monipuolista ja monipaikkaista varhaiskasvatusta Kannuksen kaupungilla.

Täyttä elämää Kannuksessa

Perhearki sujuu

Lapsiperheille Kannus näyttää parhaat puolensa. Harrastuksia löytyy liikunnasta taiteisiin ja perheet saavat tukea kaupungilta sekä ympäröivältä yhteisöltä.

Varhaiskasvatus tarjoaa vaihtoehtoja erilaisiin perhetilanteisiin. Kannuksessa on kolme alakoulua ja yläkoulu. Raasakan uusi alakoulu on rakenteilla ja valmistuu 2024. Toisen asteen koulutusta antavat oma lukio ja Kpedu.

Vapaalle hetkessä

Työpäivän jälkeen Kannuksessa on helppo vaihtaa vapaalle. Luonto retki- ja maastopyöräreitteineen sekä loistavine hiihtolatuineen on vieressä.

Kitinkankaan alue tarjoaa uskomattoman laajan kattauksen erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja. KintinVaparin uimahalli palkittiin vuoden 2022 vesiliikuntapaikkana. Monenlaista kulttuuriakin voi harrastaa. Kaupunki panostaa hyvinvointia edistäviin palveluihin.

Asumisen vaihtoehtoja

Kannuksessa voi asua keskustan palvelujen lähellä tai vireillä kylillä. Esimerkiksi Eskolan kylä on tunnettu yhteisöllisyydestään. Kannuksen Vuokra-Asunnot Oy auttaa kodin löytämisessä. Omakotirakentajalle on tarjolla luonnonläheisiä ja edullisia tontteja jopa Lestijoen rannasta.

WHO:n tutkimuksen mukaan työikäiset keskipohjalaiset kokevat elämänlaatunsa parhaaksi koko Suomessa. Miksi istua ruuhkassa, kun elämä voi olla helppoa?

Elävä ja viihtyisä kuntakeskus tulevien vuosien tärkeimpiä kehittämisen kohteita.

Kannus hellii henkilöstöä

Henkilökunnalle on tarjolla kilpailukykyiset edut

• Laaja työterveyshuolto
• Lomaosake Vuokatissa
• ePassilla hyvinvointipalveluja ja lounasetu
• Mahdollisuus työsuhdepolkupyörään

Etätyö työtehtävien salliessa on Kannuksessa arkipäivää. Työelämä joustaa perhetilanteen mukaan. Koko ajan kehitetään uusia keinoja edistää työntekijöiden hyvinvointia. Ja päiväkahvit juodaan joka päivä työnantajan piikkiin.

Tutustu eri toimialoihimme

Opetusalan tehtävät

Tarjoamme opetusalan ammattilaisille monipuolisen työympäristön mukavassa työyhteisössä, jossa joustavuus, avoin keskustelu ja toisten arvostaminen ovat tärkeitä arvoja positiivisen asenteen ja huumorin kera. Avoimia työpaikkoja on usein tarjolla. Lyhytaikaisia sijaisia tarvitaan koko ajan. Otathan yhteyttä!

Varhaiskasvatuksen sijaisuudet

Kannuksen kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on jatkuva tarve lyhytaikaisista sijaisista.

Ruoka- ja puhdistusalan sijaisuudet

Kannuksen kaupungin ruoka- ja puhdistuspalveluissa on jatkuva rekrytointi lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Haemme sijaisuuksiin oma-aloitteisia, asiakaspalveluhenkisiä ja joustavia ruoka- ja puhdistusalan ammattilaisia sekä myös alaa opiskelevia. Käy tutustumassa!

Maisemamatka Kannukseen