Toimivaa ja turvallista arkea

Tervetuloa töihin Kannuksen kaupungille!

Rohkeasti, yrittäjähenkisesti, avoimesti

Kannus on 5 400 asukkaan vireä kaupunki Keski-Pohjanmaalla, konsulttiyhtiö Rambollin elävyysvertailun mukaan peräti Suomen elävin maaseutumainen kunta.

Lestijoki virtaa ja juna sekä Valtatie 28 tuovat aivan kaupungin ytimeen. Kannuksessa riittää tilaa elää ja hengittää niin työssä kuin vapaalla. Vapaa-ajan palvelut ovat erinomaiset. Asuminen on turvallista ja läheltä löytyvistä peruspalveluista pidetään huolta.

Kannuksen kaupunki on yli 200 ammattilaisen työnantaja. Kaupunki toimii rohkeasti, yrittäjähenkisesti ja avoimesti sekä työntekijöiden että asukkaiden parhaaksi.

Täyttä elämää Kannuksessa

Perhearki sujuu

Lapsiperheille Kannus näyttää parhaat puolensa. Harrastuksia löytyy liikunnasta taiteisiin ja perheet saavat tukea kaupungilta sekä ympäröivältä yhteisöltä.

Varhaiskasvatus tarjoaa vaihtoehtoja erilaisiin perhetilanteisiin. Kannuksessa on kolme alakoulua ja yläkoulu. Raasakan uuden koulun rakentaminen on juuri käynnistymässä. Toisen asteen koulutusta antavat oma lukio ja Kpedu.

Vapaalle hetkessä

Työpäivän jälkeen Kannuksessa on helppo vaihtaa vapaalle. Luonto retki- ja maastopyöräreitteineen sekä loistavine hiihtolatuineen on vieressä.

Kitinkankaan alue tarjoaa uskomattoman laajan kattauksen erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja. Monenlaista kulttuuriakin voi harrastaa. Kaupunki panostaa hyvinvointia edistäviin palveluihin.

Asumisen vaihtoehtoja

Kannuksessa voi asua keskustan palvelujen lähellä tai vireillä kylillä. Esimerkiksi Eskolan kylä on tunnettu yhteisöllisyydestään. Kannuksen Vuokra-Asunnot Oy auttaa kodin löytämisessä. Omakotirakentajalle on tarjolla luonnonläheisiä ja edullisia tontteja jopa Lestijoen rannasta.

WHO:n tutkimuksen mukaan työikäiset keskipohjalaiset kokevat elämänlaatunsa parhaaksi koko Suomessa. Miksi istua ruuhkassa, kun elämä voi olla helppoa?

Elävä ja viihtyisä kuntakeskus on Kannuksessa tulevien vuosien tärkeimpiä kehittämiskohteita.

Maisemamatka Kannukseen

Kannus hellii henkilöstöä

Henkilökunnalle on tarjolla kilpailukykyiset edut

• Laaja työterveyshuolto
• Lomaosake Vuokatissa
• ePassilla hyvinvointipalveluja ja lounasetu
• Päiväkahvit joka päivä työnantajan piikkiin

Etätyö työtehtävien salliessa on Kannuksessa arkipäivää. Työelämä joustaa perhetilanteen mukaan. Koko ajan kehitetään uusia keinoja edistää työntekijöiden hyvinvointia. Parhaillaan mietitään työsuhdepyörän käyttöönottoa.

Ravitsemustyöntekijänä Kannuksessa

Tuija Jäväjä kertoo työstään Kannuksen ruokapalveluissa.

Tutustu eri toimialoihimme

Opetusalan tehtävät

Tarjoamme opetusalan ammattilaisille monipuolisen työympäristön mukavassa työyhteisössä, jossa joustavuus, avoin keskustelu ja toisten arvostaminen ovat tärkeitä arvoja positiivisen asenteen ja huumorin kera. Avoimia työpaikkoja on usein tarjolla. Lyhytaikaisia sijaisia tarvitaan koko ajan. Otathan yhteyttä!

Varhaiskasvatuksen sijaisuudet

Kannuksen kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on jatkuva rekrytointi lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Haemme sijaisia varhaiskasvatuksen opettajien, varhaiskasvatuksen lastenhoitajien, perhepäivähoitajien ja henkilökohtaisten avustajien sijaisuuksiin kaupungin eri yksiköissä.

Ruoka- ja puhdistusalan sijaisuudet

Kannuksen kaupungin ruoka- ja puhdistuspalveluissa on jatkuva rekrytointi lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Haemme sijaisuuksiin oma-aloitteisia, asiakaspalveluhenkisiä ja joustavia ruoka- ja puhdistusalan ammattilaisia sekä myös alaa opiskelevia. Käy tutustumassa!

Tällä hetkellä haemme joukkoomme: