Kanta-Hämeen keskussairaala

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri on moniammatillinen yhteisö ja työkavereita meillä on noin 1900. Meille tärkeää on taata asiakkaillemme selkeät hoitopolut, otamme huomioon potilaan yksilölliset tarpeet ja takaamme helpon hoitoon pääsyn. Erinomainen asiakaspalvelu on meidän sydäntä lähellä ja olemme edistyksellisesti hyödyntäneet esimerkiksi digitalisaatiota asiakaskokemuksen kehittämisessä. Ennen kaikkea panostamme laatuun, turvallisuuteen ja erotumme muista ihmisen kokoisena perhesairaalana. Tuotamme erikoissairaanhoidon palveluita 11 kunnan alueella 171 000 asukkaalle kahdessa toimipisteessä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Hyvinvoiva henkilöstö on meille tärkeä, haluamme mahdollistaa henkilökuntamme kasvamisen ja kehittymisen työssä. Olemme koulutusmyönteinen organisaatio ja meillä on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen. Henkilöstöetuuksia on tarjolla monipuolisesti, muun muassa Sportti&KulttuuriPassi ja työmatkaetu. Lisäksi Hämeenlinnan seudulla on kaksi kesänviettopaikkaa henkilöstön virkistyskäyttöön. Henkilökuntayhdistykset Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä työskentelee henkilökuntaa erikoissairaanhoidon lisäksi esimerkiksi hallinnon, kiinteistöhuollon, ICT:n, sairaalahuollon lisäksi lukuisilta muilta toimialoilta.

Avoimet hakemukset
Kanta-Hämeen keskussairaala 5

Työpaikat
Kanta-Hämeen keskussairaala 10

Näytä kaikki