Tervetuloa töihin vireään seutukaupunkiin!

Kauhavan kaupunki työnantajana

Kauhava on menestyvä seutukaupunki, jossa on viime vuosina rakennettu paljon uutta. Koulut ja päiväkodit toimivat uusissa toimitiloissa ja uusi hyvinvointikeskus otettiin käyttöön vuoden 2022 syksyllä.

Tekemisen meininki on meille leimallista; kun meillä laitetaan tuulemaan, tuuleekin kovaa. Täälläpäin onkin sanonta ”hyvää yritetään, mutta priimaa pukkaa tulemaan”. Se ei ole pelkkää rossaamista, eli ittensä kehumista, vaan täyttä totta!

Työtä meillä tehdään hyvässä yhteishengessä toisia tukien prosessiorganisaation toimintamallin mukaisesti. Meillä kannustetaan työntekijöitä kehittymään työssään ja olemme omistamme ylpeitä. Teemme merkityksellistä työtä, joka tuottaa kuntalaisille heidän hyvinvointiaan parantavia palveluita.

Lämpimästi tervetuloa joukkoon mukaan!

Tällä hetkellä haemme joukkoomme:

Tule sinäkin Kauhavalle asumaan, tässä on muutama syy miksi se kannattaa:

  • Uudet koulut ja päiväkodit
  • Meillä maksetaan kotihoidontuen kuntalisää
  • Tontteja löytyy järvinäkymällä, kuntoradan viereltä ja jopa huvipuiston naapurista
  • Runsaasti vuokra-asuntoja
  • Työpaikkoja yli oman tarpeen
  • Toimivat hyvinvointipalvelut
  • Monipuoliset harrastusmahdollisuudet
Lue lisää

Työllistämme mm. näillä aloilla:

Varhaiskasvatus

Kauhavan kaupungin alueella varhaiskasvatuspalveluita järjestetään entisissä kuntakeskuksissa päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa.

Perhepäivähoito järjestetään hoitajan omassa kodissa.

Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaisuudet

Kauhavan kaupungin varhaiskasvatuksessa on tarvetta eripituisiin lastenhoitajan ja varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuuksiin.

Opetusala

Kauhavan kaupungissa toimii 3 alakoulua, yksi yläkoulu, kolme yhtenäiskoulua ja kaksi lukiota. Kauhavan kaupungissa on turvallinen, yhteistyökykyinen, avoin ja opetustasoltaan kehittyvä sekä työntekoon ja yrittäjyyteen kannustava peruskoulutus.

Sosiaali- ja terveysala

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023, jolloin se vastaa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluiden järjestämisestä alueellamme.

Huolehdimme henkilöstömme työssä jaksamisesta, työtyytyväisyydestä sekä osaamisen ja organisaatiorakenteiden kehittämisestä.

Arvomme

Vastuullisuus

Kannamme kestävän kehityksen perustalta vastuuta yhteisöstä, yksilöstä, ympäristöstä ja yhteisen Kauhavan tulevaisuudesta. Kaupunkikonsernina toimimme yhtenä kokonaisuutena. Tavoitteenamme on asukkaille ja yhteisöille suunnattujen palvelujen laadukas ja tehokas järjestäminen.

Oikeudenmukaisuus

Noudatamme päätöksenteossamme tasapuolisuutta ja yhdenvertaisuutta. Haluamme kaupunkikonsernin henkilöstön kehittävän itseään. Toimimme asukkaidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnin tukena sekä suhtaudumme avarakatseisesti uusiin asioihin ja ihmisiin.

Yrittäjyys

Yrittäjyys on Kauhavan vahvuus. Toimimme yritysmyönteisesti ja palvelualttiisti yritysten ja ihmisten hyväksi. Reagoimme asioihin ripeästi. Olemme valmiit kokeilemaan erilaisia toimintatapoja. Edistämme luovuutta, yhteistoimintaa ja yrittäjyyttä kaupunkimme voimavarana.