Tule mukaan tiimiimme!

Kiinnostaisiko työ Keiturin Sotessa?

Keiturin Sote toimii Virtain ja Ruoveden alueella. Tuotamme laadukkaat lakisääteiset sosiaali- ja terveyspalvelut Virroilla ja Ruovedellä asuville ja tilapäisesti oleskeleville.

Keiturin Sotessa työskentelee noin 500 sote-alan ammattilaista. Tule sinäkin töihin Keiturin Soteen kehittämään kanssamme Virrat-Ruovesi alueen sosiaali- ja terveyspalveluita!

Etsimme uusia osaajia

Olemme nuorekas ja kehitysmyönteinen terveyspalveluiden tuottaja. Henkilöstömme koostuu innokkaista nuorista osaajista ja kokeneista ammattilaisista. Haluamme tehdä asioita uudella tavalla ja muutumme ketterästi ajan mukana. Koulutamme myös itse henkilöstöä yhdessä oppilaitosten kanssa uudenlaisilla yhteistyötavoilla.

Meillä on aina tilaa hoitoalan- ja puhtaanapidon ammattilaisille, terveyskeskus- ja hammaslääkäreille sekä opiskelijoille. Tai jos kaipaat lisätyötä esimerkiksi opiskeluiden oheen tai etsit uusia urapolkuja, tule meille keikkalaiseksi! Jos et juuri nyt löytänyt itsellesi sopivaa paikkaa, voit jättää meille myös avoimen hakemuksen.

Jätä avoin hakemus Tule keikalle
Tule meille töihin!

Etsimme joukkoomme innostuneita, kehittämismyönteisiä, itsenäiseen työskentelyyn pystyviä osaajia eri tehtäviin Virroille ja Ruovedelle. Tarjoamme myös mielellämme oppisopimus- ja harjoittelupaikkoja opiskelijoille. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden päästä kehittämään itsenäisesti ja tiiminä alueemme sosiaali- ja terveyspalveluita.

Toimintamme perusta on hyvinvoiva henkilöstö, kehitysmyönteinen toimintakulttuuri ja aito asiakaslähtöisyys. Keiturin Sotessa pidämme huolta työntekijöistämme mm. panostamalla työhyvinvointiin ja työsuhde-etuihin. Työntekijänä sinulla on käytössäsi mm. Smartum liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, liikunta-/virkistystunti työajalla sekä työnantajan tarjoamat kahvit, teet ja kahvimaidot. Luonnonkauniilla seudulla, Virroilla ja Ruovedellä, on myös monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja edulliset kuntosalivuorot henkilöstömme käytettävissä.

Tutustu hakuilmoituksiimme, kysy lisää ja jätä hakemuksesi!

Löydä oma urapolkusi

Oppisopimuksella uuteen ammattiin

Kiinnostaako sinua opiskella uusi ammatti työn ohessa? Oppisopimuskoulutus on siihen yksi vaihtoehto. Ekaterina opiskeli Keiturin Sotessa lähihoitajasta hammashoitajaksi.

Lähihoitajasta sairaanhoitajaksi

Keiturin Sotessa avautui syksyllä 2020 henkilöstölle uudenlainen mahdollisuus kouluttautua lähihoitajasta sairaanhoitajaksi, kun aloitimme sairaanhoitajakoulutuksen yhteistyössä TAMKin kanssa. Koulutus on lähtenyt hienosti käyntiin ja ryhmässä opiskelee 18 innokasta Keiturinsotelaista.

Kertaheitolla koulutus ja työpaikka

Keiturin Sotessa voit opiskella ja kouluttautua lähihoitajaksi myös rekrytoivan työvoimakoulutuksen kautta. Lue Jaanan ajatuksia koulutuksesta ja hae mukaan! Koulutuksen hakuilmoituksen löydät tästä linkistä.

Keiturin Sote työllistää